Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (12/59) > >>

Manfred:

--- Citat din: maria171 din Luni, 31 Mai 2010, 21:18 ---mie mi se pare ca mesajul lui silviu ar trebui cenzurat un pic

--- Terminare citat ---

Şi da. şi nu... :)

Ayouni:

--- Citat din: pe_jumate din Luni, 31 Mai 2010, 22:13 ---@ayouni: .. ma sperie ideograma 'galceava' la japonezi.. am mai amintit de ea, cred, si reprezinta mai multe femei sub un acelasi acoperis.. :-\

--- Terminare citat ---

aia e la japonezi, pe_jumate! in romania ideograma este reprezentata de barbati!

pe_jumate:
@manfred: am auzit ca esti extraordinar de good-looking.. scrii extraordinar de documentat si extrem de agreabil..probabil ai gramezi de prieteni si admiratoare.. concluzia unui ageamiu in ale personalitatilor, ca mine, ar fi ca esti un tip dintr-o bucata..
si atunci: ori da, ori nu, cred, oder?

--- Citat din: Manfred din Luni, 31 Mai 2010, 22:27 ---
Şi da. şi nu... :)

--- Terminare citat ---
? ;)

pe_jumate:

--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 22:30 ---aia e la japonezi, pe_jumate! in romania ideograma este reprezentata de barbati!

--- Terminare citat ---

@ayounel: unu' am avut si noi, si ala crud, nemilos si cu nasu'nfundat.. daca-l gonim si pe ala... :-\

sau de fapt.. o fi fugit deja.. ca dupa cum vad apare numa' cu masca invizibila, de groaza confruntarii cu moralistele de noi ;)

Manfred:

--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 21:07 ---si am atata bun simt incat sa nu-mi permit sub  nici o forma sa critic pe altii sau sa fac misto de ei.

--- Terminare citat ---

Aici nu mai sînt de acord cu tine Ayouni.... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă