Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (59/59)

Caroline:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 15 August 2012, 21:01 ---Cum ziceai ca te cheama?!?

--- Terminare citat ---

:o :o  |o  :happy:

Guesswho:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 15 August 2012, 21:01 ---Berbec: OK! hai s-o facem din nou!

--- Terminare citat ---
:thumbup:

rocky:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 15 August 2012, 21:01 ---Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii...

--- Terminare citat ---

o idee noua de luat in calcul :2funny:

mihaela1961:

--- Citat din: Manfred din Luni, 31 Mai 2010, 23:43 ---Haide Eugenia, n-o lua chiar aşa!
Nu cred că s-a suparat cineva, de ex. eu nu m-am supărat deloc! :)

--- Terminare citat ---
Nici eu, mi se pare o pudibonderie absolut gratuita.
Silviu trebuie apreciat pentru spontaneitate, SIMT AL UMORULUI(parca era vorba de metode de inlaturare a stresului, sau ma insel eu?).Din punctul meu de vedere, Silviu are nota zece; din toate mesajele lui spontane(mi-au alunecat ceva zamete prin coltul mintii si al gurii), cel 'reclamat' de Eugenia a fost izolat.Nu mi s-a parut ca Silviu 'a apasat pe pedala' gresind tematica forumului si ca ar trebui redirectionat la oaresce teme legate de sex.
In plus, parca am citit eu in mai multe locuri(atat cat ma mai tin neuronii ramasi in dotare) ca sexul este o modalitate de inlaturare a stresului si a depresiei.
Asa ca nu-i dau  :spam:(ma refer la toate mesajele lui Silviu), ba dimpotriva  O0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă