Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (13/59) > >>

Ayouni:
@eugenia, maria, pe_jumate....... sancho panza ii spune lui don quijote, la un moment dat, ca latra cainii; la care don quijote raspunde "este semn ca inaintam, sancho".  asa si noi.
muschetaritelor, imi pare rau ca din cauza mea s-a iscat aceasta discutie dar eu tot consider ca n-am zis nimic gresit sau jignitor care sa merite o reactie asa de primitiva. multumesc pentru solidaritate! fac ce fac si cad in colimatorul cuiva! va rog frumos, oameni buni, cand vedeti ca dau cu batul in balta sau ca dau cu biciul in cineva fara sa am costumul adecvat, sa ma avertizati.

Ayouni:

--- Citat din: Manfred din Luni, 31 Mai 2010, 22:36 ---
--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 21:07 ---si am atata bun simt incat sa nu-mi permit sub  nici o forma sa critic pe altii sau sa fac misto de ei.

--- Terminare citat ---

Aici nu mai sînt de acord cu tine Ayouni.... :)

--- Terminare citat ---

let's agree to disagree... spune-mi unde si sunt gata sa-mi pun cenusa in cap si sa merg la al-azhar de-acum incolo, pentru ca la vatican sigur nu ma primesc.

Ayouni:

--- Citat din: pe_jumate din Luni, 31 Mai 2010, 22:36 ---
--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 22:30 ---aia e la japonezi, pe_jumate! in romania ideograma este reprezentata de barbati!

--- Terminare citat ---

@ayounel: unu' am avut si noi, si ala crud, nemilos si cu nasu'nfundat.. daca-l gonim si pe ala... :-\

sau de fapt.. o fi fugit deja.. ca dupa cum vad apare numa' cu masca invizibila, de groaza confruntarii cu moralistele de noi ;)

--- Terminare citat ---

da, ai mare dreptate, si mai ne plangem dupa aia ca suntem singure!

EUGENIA110:
     Dragele mele prietene, nici nu stiti cum ma amuza topicul asta, stau in fata monitorului si rid singura - motiv pentru dragul de Silviu sa ma ironizeze pentru felul cum ma destresez. Hai sa-i lasam pe barbati sa creada ca sint cei mai.... si cei mai....Pina la urma, ii toleram, chiar ii iubim si nu putem trai fara ei.  :D
     Si sa nu-i cerem lui Manfred sa ia pozitie "ori...ori", nu-i putem cere sa tradeze.  ;D

Manfred:

--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 22:40 ---let's agree to disagree... spune-mi unde si sunt gata sa-mi pun cenusa in cap si sa merg la al-azhar de-acum incolo, pentru ca la vatican sigur nu ma primesc.

--- Terminare citat ---
poate am să-ţi spun într-o zi, dacă mi se va părea util, dar pe PM ca să nu facem "deliciul forumului" :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă