Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (11/59) > >>

silviu:

--- Citat din: pe_jumate din Luni, 31 Mai 2010, 21:49 ---@silviulica, maicutza, sa-ti dea viata suficiente cuconitze cu ombilicul doldora de .. olinth din ala de care tragi matale pe nasuc.. ;D

PS ti-am mai zis si eu si multi altii.. sa nu te mai culci (pe urechiusele tale de artropod asasin de broaste nevinovate) fara ciorapei .. ca, uite cat de repede ti se infunda .. nasucu' :-\

--- Terminare citat ---
1/2, nu vreau sa ma cert cu tine. viata e scurta si e posibil sa n-avem vreme sa ne mai impacam. dar, ca fapt divers, retine ca exact de sfaturile tale nu mai pot eu.

pe_jumate:
@ayouni: .. ma sperie ideograma 'galceava' la japonezi.. am mai amintit de ea, cred, si reprezinta mai multe femei sub un acelasi acoperis.. :-\

pe_jumate:
@ silviu: eu nu ma cert cu nimeni.. cearta e o risipa de sus pana jos, dupa mine..
dar ca sa raspund ceva in ton cu replica ta, iti spun cu sinceritate: stiu ca nu mai poti, si te inteleg.. e prea tarziu la noi in suflet si din pacate ai dreptate :-*

zinutz:
@pe_jumatate:  ;) :-*

silviu:

--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 31 Mai 2010, 21:14 ---   PS. Multumim, Silviu, ca ne-ai destainuit, desi nu ti-a cerut nimeni, amanunte din activitatea care te face pe tine fericit;
--- Terminare citat ---
iti multumesc pentru multumiri si te asigur ca si eu am citit cu deosebita consideratie mesajul tau referitor la alungarea stressului mergand prin balarii ude. asta e!, fiecare scapa de stress cum poate ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă