Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
luciamanta:
Anti-stes ests chiar forumul nostru...
pe_jumate:
ma bucur cand vad cum isi schimba imaginea forumul nostru.. azi de exemplu, am observat prima oara ca m-a salutat : salut, pe_jumate! nice!
pe urma am mai vazut si ca s-au grupat subiecte inrudite iar forumul are acum o taliutza mai subtirica fara sa fi eliminat substantial din temele de discutie.. fain! :-*
bravo @saturn!
luciamanta:
Cine scrie pe forum, cred eu, "comunica" si "se comunica". O face pentru altii si o face pentru el. Scriind pe forum, se ajunge la eliberarea unei stari sufletesti individuale si se organizeaza un raport social. In scrierile unei persoane se reflecta omul care produce scrierile respective. O istorisire, o scriere radiaza un focar interior de viata... Observam ca o anumita tema de pe forum este menita sa atinga un cerc omenesc mai larg, in timp ce alte teme, raman ignorate. Oricum, acest forum, prin membrii lui, prin temele abordate este un adevarat antidot pentru stress.
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 27 Septembrie 2010, 13:49 ---Cine scrie pe forum, cred eu, "comunica" si "se comunica". O face pentru altii si o face pentru el. Scriind pe forum, se ajunge la eliberarea unei stari sufletesti individuale si se organizeaza un raport social. In scrierile unei persoane se reflecta omul care produce scrierile respective. O istorisire, o scriere radiaza un focar interior de viata... Observam ca o anumita tema de pe forum este menita sa atinga un cerc omenesc mai larg, in timp ce alte teme, raman ignorate. Oricum, acest forum, prin membrii lui, prin temele abordate este un adevarat antidot pentru stress.
--- Terminare citat ---
absolut de acord cu tine, luciamanta, mult timp forumul a insemnat petru mine un leac pentru stres: din cand in cand lasam la o parte cifrele si ma ocupam de litere. dupa mica pauza de "litere", ma intorceam la cifre cu mintea odihnita si cu mai multa placere decat inainte; iar daca aveam si probleme de rezolvat, solutia o vedeam mult mai usor.
mai sper inca intr-o renastere a interesului fata de unele teme sau altele noi, desigur. ai mare dreptate, din nou spun asta, ceea ce o persoana scrie e o oglinda spre interior si da extraordinar de multe date intru cunoasterea persoanei respective.
iulia17:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 08 Iulie 2010, 09:06 ---Anti-stes ests chiar forumul nostru...
--- Terminare citat ---
asa este. am descoperit aici subiecte foarte interesante, dar sunt multe persoane care sunt sigura ca ar avea ceva de spus, dar prefera sa taca. oare de ce?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă