Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (24/59) > >>

luciamanta:

--- Citat din: iulia17 din Joi, 24 Februarie 2011, 21:55 ---
--- Citat din: luciamanta din Joi, 08 Iulie 2010, 09:06 ---Anti-stes ests chiar forumul nostru...

--- Terminare citat ---
asa este. am descoperit aici subiecte foarte interesante, dar sunt multe persoane care sunt sigura ca ar avea ceva de spus, dar prefera sa taca. oare de ce?

--- Terminare citat ---
Cei care tac poate nu au timp suficient pentru a-l dedica forumului ori poate nu simt nevoia sa isi expuna parerile, experientele, nu simt nevoia sa le impartaseasca cu altcineva...

iulia17:

sunt foarte multi cei care viziteaza, deci le place. ar fi si mai interesant daca s-ar exprima. asta cu timpul e valabil pt toti, si totusi unii isi impartasesc ideile, gindurile, opiniile. pina la urma in asta consta dinamica unui forum, si de ce nu, savoarea.

giovis85:
pe forum e mult mai usor sa comunicam decat in viata reala dar pe forum posteaza oameni reali cu probleme reale doar ca e o forma de comunicare scrisa si altfel comunicam poate fata in fata sau prin tel nu avem curaj dar prin scris e altceva suntem toti oameni trebuie sa ne intelegem si ajutam aici nu suntem singuri de 2 zile de cand intru aici am comunicat mai mult ca intr-un an real,aici putem sa ne descarcam sufletul comunicarea e importanta indiferent de modul de comunicare

marcutza:

--- Citat din: giovis85 din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 23:13 ---pe forum e mult mai usor sa comunicam decat in viata reala dar pe forum posteaza oameni reali cu probleme reale doar ca e o forma de comunicare scrisa si altfel comunicam poate fata in fata sau prin tel nu avem curaj dar prin scris e altceva suntem toti oameni trebuie sa ne intelegem si ajutam aici nu suntem singuri de 2 zile de cand intru aici am comunicat mai mult ca intr-un an real,aici putem sa ne descarcam sufletul comunicarea e importanta indiferent de modul de comunicare

--- Terminare citat ---

ce bine daca ar gandi multi(nu zic toti) asa ... pt ca acest proiect este atat de frumos, de accesibil si constructiv.

almi_gabi:
depinde de fiecare ~ unii se exprima mai usor in scris, altii prefera sa vorbeasca "face to face" ~  ambele variante sunt bune si sunt intradevar o cale de a combate stresul si sinuratatea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă