Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
steliana:
afară de asta, am constatat că atunci când ceasul meu are ceva (rămâne în urmă sau pur şi simplu stă fără motiv).... trebuie să mă pregătesc de ceva anume... este ca un semnal, ca o avertizare..... după ce conştientizez acest lucru, ceasul revine la normal...
ştiu că pare ciudat...
la sibiel faza cu piciorul.... ceasul mă avertizase prin faptul că nu îl găseam (nici nu voiam în mod expres)... intuind doar unde ar putea fi...
mai am momente când întreb pe alţii cât este ceasul, eu fiind cu al meu pe mână, şi abia după aceea mă uit şi eu la al meu... şi parcă încerc o ... verificare..
aminteşte-ţi jazz... de câte ori am întrebat cât este ceasul la primul nostru drum la sibiel.... eu fiind cu ceasul pe mână (priveam ceasul de bord)...
anamama13:
poate fi un leac.... dar uneori si un motiv...
pe_jumate:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:25 ---afară de asta, am constatat că atunci când ceasul meu are ceva (rămâne în urmă sau pur şi simplu stă fără motiv).... trebuie să mă pregătesc de ceva anume... este ca un semnal, ca o avertizare..... după ce conştientizez acest lucru, ceasul revine la normal...
ştiu că pare ciudat...
--- Terminare citat ---
@steluta: nu e ciudat deloc..
la moartea tatei, toate ceasurile din casa noastra au stat dintr-odata la aceeasi ora, 23.21..
steliana:
nici nu ştii cât mă bucur că mă înţelegi....
acum am patru ceasuri de mână...(doar pe acelea le iau în seamă, crezând că dacă le-am purtat câte un pic.. rezonează cu mine).... care au stat toate în acelaşi timp... vara trecută.. când mâncat bine, băut bine, dimineaţa ... sculat operat...
ei.. şi de atunci nu le mai pun baterie....
pe_jumate:
@stel: ce operatie?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă