Caroline, sotul / iubitul, dupa aprerea mea, nu numai ca
poate sa-ti fie prieten bun ci as zice ca
trebuie, ca e o conditie sine-qua-non ca relatia sa ramana frumoasa "pana moartea ii va desparti", si dupa ce pasiunea se domoleste, si ca sa poata depasi inerentele momente de criza. Atractia fara prietenie si pretuire pentru celalalt, nu cred ca poate duce la afectiunea pe termen lung, aceea care se aprofundeaza cu timpul, cum isi creste calitatea vinul vechi, si care cred eu ca e iubirea adevarata.
prietenia nu exclude atractia, numai ca asa cum zice si Guess, devine altceva... ori "de bine", ori "de rau". uneori trecerea "dincolo" strica o frumoasa prietenie platonica, tocmai fiindca intervin asteptari care daca nu sunt indeplinite devin frustrari care sapa incet dar sigur o relatie de calitate.
Bitek, n-am prea inteles supararea ta...

de ce crezi tu ca femeile ar considera ca numai suratele lor poseda "arma" seductiei?! A spus si Caroline, sunt destui fanti (chiar si "de net") care utilizeaza nemilos astfel de talente si profita de naivitatea sau vulnerabilitatea doamnelor.
Si-apoi, sunt destule femei care nu-si utilizeaza farmecul ca pe o "arma", sau ca pe un instrument de castig. Eu cand spuneam de "flirt" nu ma refeream la o atitudine "stratagemica", ci la acel interes discret care se transmite si se simte la nivel "energetic". Unii il numesc "bio-semnale". Spuneam ca intr-o prietenie intre sexe este indicat a se (si se pot) reprima orice astfel de semnale, mai ales cand nu exista o atractie erotica importanta.
Si subscriu la ce spune Guess, o relatie de calitate presupune onestitate si deschidere maxima, intre doi oameni intre care este dragoste/afectiune, incredere, prietenie. Unde exista minciuna, ceva se strica.... dar un astfel de cuplu presupune doi oameni de calitate....