Autor Subiect: Cum sa-ti faci un prieten  (Citit de 138160 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum sa-ti faci un prieten
« Răspuns #285 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 23:38 »
am inteles. tu te aprovizionezi din folderul "un nu hotarat".  :) eu, ca femeie  :),  sunt mai iubitoare de Einstein si de relativitatea lui. Mai cred (hotarat, de data asta) ca stiinta, cunoasterea noastra, copilareste inca si ca mai sunt multe, foarte multe lucruri de descoperit in viitor, unul dintre ele fiind tocamai aceasta natura energetica a "tot ce este". vom mai trai si poate o sa (apucam sa) vedem.  :)
am retinut si faptul ca excluzand riscul de a parea limitat esti perfect.  ;D
glumesc.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #286 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 23:58 »
De acord, suntem in perioada copilariei de aur a stiintei (implicit si a cunoasterii. A unei laturi a cunosterii, mai exact). Marile descoperiri nu s-au facut inca, asa consider si eu (eu imi pun credinta in genetica, e copilul teribil al stiintei. De aici poate veni inaltarea - sau prabusirea- noastra ca specie). Si mai cred in zeul fizicii, pacat doar ca nu s-a nascut decat un Einstein. Si doar un Hawking. Altfel, am fi fost departe. Cat despre saltul spiritual, hmmm...aici doare. Probabil ca ar fi trebuit sa lasam femeile sa conduca lumea. Asa n-ar mai fi fost razboaie, ci doar niste tari invidioase si suparate unele pe altele :D. Vorbind serios, cred ca ar trebui sa ne oprim in a predica altora ca noi suntem stapanii adevarului absolut, ar trebui ca fiecare sa-si vada de credinta lui, fara sa supere pe altii. Si ar trebui sa deschidem odata ochii sa vedem realitatea. In alte locuri se moare de foame si noi cumparam mancaruri cu arome diversificate cainilor si pisicilor (nu ca bietele animale ar avea vreo vina). Si mi-as dori ca rezervele mondiale de petrol sa se duca dracului de tot, ca asta e marul discordiei. Sa vedem, chiar murim fara?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #287 : Joi, 16 Februarie 2012, 00:08 »
Si mai cred in zeul fizicii, pacat doar ca nu s-a nascut decat un Einstein. Si doar un Hawking.
Recunosc ca, desi aud si citesc mereu despre genialitatea lui Hawking, care tocmai a demonstrat, cica, lipsa necesitatii unui Dumnezeu in ecuatia formarii universului, nu sunt prea edificata asupra contributiei sale la evolutia cunoasterii in domeniul fizicii. e unul dintre "cuantici"?  :)

Vorbind serios, cred ca ar trebui sa ne oprim in a predica altora ca noi suntem stapanii adevarului absolut, ar trebui ca fiecare sa-si vada de credinta lui, fara sa supere pe altii.

Absolut.  ;D

Si ar trebui sa deschidem odata ochii sa vedem realitatea. In alte locuri se moare de foame si noi cumparam mancaruri cu arome diversificate cainilor si pisicilor (nu ca bietele animale ar avea vreo vina).

asta ma revolta si pe mine. dar nu mancarea pentru animale e problema, ci risipa inutila, consumismul, luxul "de fitze' al bipezilor umanoizi, cu ego mare si creier mic,  in timp ce copii mor de foame, in alte locuri. e o injustitie strigatoare la cer. 

si mi-as dori ca rezervele mondiale de petrol sa se duca dracului de tot, ca asta e marul discordiei. Sa vedem, chiar murim fara?

sigur ca nu. sa mai mergem si cu bicicleta, ca face bine la conditia fizica.  :) achiesez.

alte dorinte de concurs "miss universe' mai aveti?  ;D

hei, glumesc.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #288 : Joi, 16 Februarie 2012, 00:12 »
Yes,  I want world peace. And a very old and incredibly rich wife ;D ;D ;D (in spiritul Miss(e rupe de) Pitzy Universe - bine, mr. , in cazul meu. Ca tot spuneam io ca-mi place sa fiu pitziponc uneori. Iete-te!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #289 : Joi, 16 Februarie 2012, 00:14 »
So be it, zise pestisorul de aur.  ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #290 : Joi, 16 Februarie 2012, 00:18 »
si-acum, sa mergem la culcare, gandind pozitiv la miscarea de rotatie si revolutie a Pamantului, in spiritul dezvoltarii durabile si conform celor mai noi si moderne directive ale UE. amin!
a! si noapte buna.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #291 : Joi, 16 Februarie 2012, 00:21 »
Ai grija, ca stii ce-a facut tiganu`cu pestisorul de aur! (l-a mancat, ca pe lebede! ;D ;D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #292 : Joi, 16 Februarie 2012, 07:59 »
Ai grija, ca stii ce-a facut tiganu`cu pestisorul de aur! (l-a mancat, ca pe lebede! ;D ;D)
noroc ca nu eu sunt pestisoru' de aur, nici macar o lebada, si nici tu nu esti rom (sa fentam discriminarea ;D ).

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #293 : Joi, 16 Februarie 2012, 08:52 »
multumesc! asta-mi place la tine: lamuresti omu imediat :D

multumesc si eu, da` nu pot ramane indiferenta la ...dorinta unui coleg de forum.
despre puterea gandului exista carti,articole, acum ca esti interesat de dezvoltarea personala :P, sigur te vei informa...eu doar ti-am dat o idee ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #294 : Joi, 16 Februarie 2012, 10:20 »
da, nu e de gluma cu puterea gandului si cu ipoteza ca prin gand se atrage un anumit curs al evenimentelor. mi s-au intamplat si mie vreo 2 chestii stranii.
o data imi era sete si tocmai cand intram in bar ma intalnesc cu o tipa care-mi zice: hai sa bem o bere :o
aldata ma uitam la tv, la postul antena1. nu dureaza mult si prezentatoarea zice: va multumim ca urmariti emisiunile postului antena1 :o
musai trebe sa citesc ceva articole, carti... n-am chef sa ma gandesc la miss univers si sa ma trezesc cu ea la usa >:(

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #295 : Joi, 16 Februarie 2012, 11:08 »
... n-am chef sa ma gandesc la miss univers si sa ma trezesc cu ea la usa >:(

o bagi in ... lista prietenilor :2funny:
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #296 : Joi, 16 Februarie 2012, 16:48 »
cred ca pe alt tabel este :(

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #297 : Joi, 16 Februarie 2012, 17:23 »
cu....puterea gandului ::)
Cam cat timp trebuie sa te gandesti ? A inceput sa miroasa a ars in casa si nu stiu de ce  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #298 : Joi, 16 Februarie 2012, 20:06 »
Oare barbatii se incing cand gandesc mult, asa, in general, sau cand gandesc mult la miss univers?  :angel:

ei, si mai e o teorie....zice-se ca_cu_cat un spirit e mai batran, deci si evoluat, cu atat energia sa si a gandului sau, implicit, este mai ridicata, deci reuseste mai lesne a-si influenta realitatea prin dorinta-vointa-putinta.
spiritele mai june tre' sa trudeasca mai mult cu gandu'.
Sa fie doamnele mai evoluate, dat fiind ca in mod vizibil ele sunt mai inclinate a experimenta si a da credit teoriei "puterii" gandului? Daca ne mai gandim la faptul ca barbatii poseda si atavismul unei pilozitati ce sugereaza descendenta din maimutza.... nush' :)
gata, tac, ca dam in razboiu' sexelor.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #299 : Joi, 16 Februarie 2012, 20:19 »
A inceput sa miroasa a ars in casa si nu stiu de ce  :D

zic si io, poate n-ar fi rau sa suni la 112 pana nu e prea tarziu... ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!