Autor Subiect: Cum sa-ti faci un prieten  (Citit de 137886 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
Re: Cum sa-ti faci un prieten
« Răspuns #345 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:23 »
si tu, rocky? (da, mi-amintesc ca ai spus in prezentare) e plin de scorpioni pe SC.  :)
Inseamna ca aveam o parere gresita despre voi. e drept ca e o zodie pe care n-am prea studiat-o caci n-am avut-o prin preajma, daca exclud ascendentul de scorpion al fostului.
mai ramane sa aflam ce zodie e bitek. parca rac, sau leu, sau "pe granita".

depinde ce latura a scorpionului ai observat

in cazul meu, daca e vorba de prietenie cu sexul opus, ori nu va exista o relatie sexuala niciodata (depinde de persoana daca ma simt atras de ea sau nu), ori va fi una ce implica si pasiune in cazul unui partener; daca e doar o chestie ocazionala (vorbim de sex), nici pe departe pasiunea nu va fi inclusa la pachet sau dorinta de a se repeta - cu alte cuvinte, "una mica" si-mi vad de drum  ;D

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #346 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:25 »
Da e normal ori asa ori invers, din pacate pentru anumite persoane jumatatea nu exista

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #347 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:27 »
am tot auzit poveste asta cu "una mica" de la barbati-amici, de toate zodiile, insa mie imi e greu sa-nteleg cum puteti, asa, fara sentiment...
da' nu intreb.. ziceam doar in gand... :)

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #348 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:29 »
am tot auzit poveste asta cu "una mica" de la barbati-amici, de toate zodiile, insa mie imi e greu sa-nteleg cum puteti, asa, fara sentiment...
da' nu intreb.. ziceam doar in gand... :)
Eu n-am spus asa ceva  :-\

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #349 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:30 »
era raspuns la postarea lui rocky. tu faci exceptie? ai fi a doua de care stiu.  ;D

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #350 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:32 »
e chestie fiziologica - din cind in cind organismul cere  ::)  ... la barbati probabil mai des decit la femei

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #351 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:34 »
stiu definitia, stiu explicatia.  inteleg, da' nu pricep.  ;D
glumesc. noapte buna.

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #352 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:34 »
Mai stau 10 min si plec ca trebuie sa mai fac piureul, altfel ma culc nemancat  >:(, nu cred ca asta vroia sa spuna ci ceva de genul :ne intalnim , petrecem seara impreuna iar daca nu este ceea ce trebuie totul se termina atunci, cred  ;D

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #353 : Duminică, 19 Februarie 2012, 00:38 »
stiu definitia, stiu explicatia.  inteleg, da' nu pricep.  ;D
glumesc. noapte buna.

e o diferenta intre atractia fizica si sentimente ... daca e doar atractie fizica va fi doar placere de moment

nu cred ca pot explica mai bine de-atit

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #354 : Duminică, 19 Februarie 2012, 01:55 »
Da, stiu, cu totii vorbim la modul ideal, despre cum ar fi bine si frumos sa fie (adica de unde ar putea veni sursa deziluziilor, cu alte cuvinte). Dar ca sa concluzionam... ajungem de unde-am plecat.
1. Femeile vor un barbat care sa fie de toate.
2. Barbatii vor de la toate femeile cate ceva, dar separat: prietenie, sex, sentimente etc.
Intrucat cele doua se bat cap in cap, pana la urma, prima regula cum sa-ti faci un prieten ar fi: asigura-te mai intai ca o probabila actuala sau viitoare dorinta este imposibila. Si atunci, prin deductie logica, exista cel putin un punct pentru care nu-ti admiri sincer prietenul de sex opus: aspectul femeie/barbat. Si cu asta, mitul prieteniei adevarate  intre femei si barbati (nu vorbesc de amicitie, pile, relatii, cunostinte sau grade de rudenie) a fost distrus.  ;D

Ca tot era sa iesim off-topic mai devreme... a doua regula ar fi sa studiezi compatibilitatea intre zodii?  ;)

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #355 : Duminică, 19 Februarie 2012, 02:17 »
la punctul 2 - daca barbatii vor sentimente, intra si restul in calcul

iar in privinta compatibilitatii intre zodii ... am dubii mult prea mari in ce zic astrologii ca sa-i iau in considerare

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #356 : Duminică, 19 Februarie 2012, 09:32 »
Caroline, intrebarea mea este: exista un unic "tipar" al prieteniei? sigur ca o prietenie intre un barbat si o femeie nu este la fel cu una dintre doua femei sau doi barbati, caci este o relatie intre doua "specii" structural diferite. sigur ca prima presupune o anumita bariera si o distanta fizica, dar asta nu cred ca anuleaza ideea de prietenie. tu insati ai spus ca cel mai bun prieten ti-e fratele.  :)
si mai cred ca poti fi prieten cu cineva chiar daca are si trasaturi pe care nu le apreciezi foarte tare, dar pe care le percepi ca fiind "defecte" tolerabile. nobody's perfect, nici chiar eu  ;D
sigur, prietenia in sine, indiferent de sexul celor implicati, e un fel de ideal, din ce in ce mai greu de atins... de aceea spun ca un prieten bun cu adevarat e un dar al vietii, asa cum e si un partener cu adevarat potrivit.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #357 : Duminică, 19 Februarie 2012, 09:38 »
e o diferenta intre atractia fizica si sentimente ... daca e doar atractie fizica va fi doar placere de moment
nu cred ca pot explica mai bine de-atit

ai explicat perfect, si eu inteleg foarte bine ce spuneti.  :) glumeam.
doar ca femeile, sau doar unele dintre ele, nu prea concep astfel de "placeri de moment", fara implicare emotionala. suntem specii diferite; stim asta deja.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #358 : Duminică, 19 Februarie 2012, 10:47 »
a doua regula ar fi sa studiezi compatibilitatea intre zodii?  ;)
eu studiez compatibilitatea intre oameni inainte de zodie ::)
din punctul meu de vedere zodiile nu-s definitorii cand aleg un partener. daca intalnesc un barbat fecioara, de exemplu,care are toate calitatile pe care mi le doresc la un partener, n-am sa-l resping pentru ca zodiacul spune ca intre noi nu exista compatibilitate. voi cauta sa-l cunosc cat mai bine, iar alegerea o voi face pentru ceea ce este el ca om, nu pentru zodie.
Stiu multe cupluri ale caror zodii nu-s deloc compatbilile dupa zodiac, dar care au relatii frumoase, cel putin asa se vede din afara.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #359 : Duminică, 19 Februarie 2012, 10:51 »
la punctul 2 - daca barbatii vor sentimente, intra si restul in calcul
eu stiam ca sentimentele apar sau nu, poti sa le "vrei", dar daca nu ajungi sa le simti ramai cu frustrarea.
Barbatii isi impun sa aibe sentimente fata de o femeie si fata de alta nu? :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!