...Si totusi, trebuie sa recunoastem ca barbatii sunt aceia care au facut cele mai mari descoperiri, au elucidat atatea enigme...Mult prea putine reprezentante ale sexului frumos si-au inchinat viata cercetarii. Nu am sa motivez si care ar putea fi cauza, ci doar recunosc adevarul... 
ce este, este. Barbatii sunt mai talentati in ale tehnicii, si in ale gandirii abstracte, in general, cred, dar au si avut, mult timp, singuri acces la informatie, caci femeii i se refuza acest drept. Acum sunt destule femei in cercetare si destule au si rezultate.
insa, ceea ce am spus eu acolo, pocama, era mai mult o tachinare, in gluma.

adica barbatii se trag din maimute, dar femeile nu
pilozitatea la barbati este strans legata de un hormon prezent in cantitate mult mai mare decat la femei. e hormonul ala care ne face sa ne incingem cand ne gandim la miss univers 
adica barbatii sunt mai aproape de stadiul de maimuta, in timp ce femeia s-a indepartat mai mult, prin evolutie mai rapida.

deci aveti un hormon atavic?

Atunci, hai sa ne intoarcem (oarecum) la topic. Daca tot suntem atat de diferiti, mai crede cineva ca poti sa-ti faci un prieten sincer din sexul opus?
cred ca da, in cazul in care nu exista atractie erotica dar exista celalalte ingrediente de buna-intelegere, incredere si afectiune platonica. toata viata am avut amici barbati. nu stiu daca i-as numi chiar prieteni (caci prietenia presupune un grad mare de intimitate). pot foarte lesne sa nu amestec amicitia cu flirtu'. de ce sa nu fii prietena cu un barbat; ce, el nu e tot om?

sigur, exista niste conditii: sa ai vocatie de amic/prieten (unii n-o au) si sa nu fii atras de tot ce misca si e de sex opus.