Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (44/50) > >>

almi_gabi:
comunicarea ca si alte lucruri de atitudine in viata se exerseaza !
tocmai vorbeam zilele astea despre "gafe" - ceva de genul ce faci daca fara sa vrei faci o gafa  in timp ce vorbesti!  :faint:
cum te scoti ? :slap: ca in general dupa o astfel de capodopera verbala se cam lasa linistea !!    :fight:
si ideea a fost ca cel mai indicat este ca eventual sa faci  imediat o gluma, daca reusesti sa te aduni in timp util ca sa diluezi gafa sau daca nu ai prezenta de spirit necesara pentru o gluma mai bine precizezi ca nu ai vrut sa sune chiar asa !  :whistle:

NICOLAE:
Mi ai adus aminte de gafe:la o masa festiva  comandantul isi invita sotia la vapor.Dupa mai multe pahare de vin unul din marinari nu se mai controleaza si incepe sa discute ca de obicei cu ,,sa mi ba.......p.....a".Unul din ofiteri ca sa salveze  situatila intervine ,,doamna va rog sa nu l luati in seama ca e beat ,,,,in p...a mea'' :).

almi_gabi:
voi deja comunicati  cu bip **  :P

NICOLAE:
 :)  |o  :hammer:sorry!

luciamanta:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 14 Mai 2012, 12:23 ---comunicarea ca si alte lucruri de atitudine in viata se exerseaza !

--- Terminare citat ---
Comunicarea nu are nevoie întotdeauna de metafore, de cuvinte preţioase, este de ajuns să fie practicată fără rigiditate şi în limitele bunului simţ. Sunt unele formulări, unele metode de comunicare incredibil de expresive. O privire, un surâs, o anumită mimică pot exprima  mai mult decât o mie de cuvinte.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă