Arhiva > Arhiva
Cum devii comunicativ
Caroline:
Da, e o forma de manifestare absolut normala... unui complex de inferioritate. Ar fi trebuit sa descriu aici o intreaga istorie asupra faptului de a fi ceea ce esti intr-un orasel in care deja esti ceea ce altii ar fi vrut ca tu sa fii dupa 20 de ani, dar nu e locul. O sa ma rezum doar la o metoda: nu ma intereseaza. Nici ce spun unii despre altii, nici ce spun despre mine. Oricum, pentru mine oamenii sunt ceea ce sunt, indiferent de ce spun sau fac sau de ce spun altii despre ei. In ce ma priveste, daca stii cine esti, tu pentru tine, diferitele barfe (si am auzit unele chiar incredibile despre mine) nu mai au nicio putere. Rezultatul (asta e ceea ce conteaza, nu, si nu starile contradictorii prin care ajungem la el) este ca nu prea mai are nimeni curajul sa barfeasca in prezenta mea. ;D
rocky:
birfa nu se poate considera un mod de informare bun (de cele mai multe ori nu auzi nimic adevarat din birfa), mai degraba e potrivita ca un mod de divertisment (s-auzi ce mai zic unii de altii sau despre tine) :)
la job-ul anterior lucram intr-o fabrica plina de femei ... ce puteau sa debiteze alea din ele nici nu cred ca mi-as fi imaginat vreodata ;D
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Joi, 08 Decembrie 2011, 18:49 ---Am cursul complet de Comunicare - Jerry Lewis Clark, despre cum sa... sau cum sa nu... in relatiile cu ceilalti. Sunt fisiere audio, doar ca sunt in engleza... Daca e cineva interesat, mesaj pe MP va rog, si pot sa trimit o copie, for free. :-*
--- Terminare citat ---
Daca i free vreau si eu .Mai ai si altceva,,,,,,,,for free ,bineinteles.
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 22 Aprilie 2012, 18:51 ---Daca i free vreau si eu .Mai ai si altceva,,,,,,,,for free ,bineinteles.
--- Terminare citat ---
OK, o sa ma uit ce mai am.
luciamanta:
Cum să devii comunicativ? În primul rând, să nu te izolezi. În al doilea rând, să fii implicat în tot felul de activităţi. În al treilea rând, să ai o atitudine pozitivă, să te bucuri de aerul de primăvară, de copacii înfloriţi, de soare, de prieteni, de familie, de viaţă.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă