Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (42/50) > >>

Caroline:
Cum devii comunicativ, chiar atunci cand nu esti de obicei? Cand esti fericit sau disperat sau pasionat sau scarbit... In orice caz, intr-o stare de gratie.  :)

almi_gabi:
stai ca nu pricep !
disperarea sau scarba sunt stari de gratie ? si de ce ai deveni comunicativ cand esti scarbit de ceva??

bit:
Da`de unde. Cazul moa: am devenit comunicativ in momentul in care am vazut ca nu-s singurul in situatia in care sunt, cand am vazut ca mai exista oameni care vad, simt si gandesc aceleasi lucruri ca si mine, care se lovesc de aceleasi probleme. Cumva, mi-am revendicat apartenenta la un grup. Si-atunci, m-am deschis (fata de grup). Ceva de genul.

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 26 Martie 2012, 21:04 ---stai ca nu pricep !
disperarea sau scarba sunt stari de gratie ? si de ce ai deveni comunicativ cand esti scarbit de ceva??

--- Terminare citat ---

Ma refeream la starile extreme in ambele sensuri, si pozitiv, si negativ, ca eu atunci vorbesc cel mai mult... In rest, la foc mediu, lumea e destul de anosta.

almi_gabi:
constat ca barfa a devenit din ce in ce mai obisnuita in viata noastra de zi cu zi ba chiar am descoperit ca unii psihologi o dau ca fiind un mod de comunicare  :crazy2: , mai devreme sau mai tarziu barfim si devenim surse de barfa pentru cei care ne cunosc.
la inceput ma deranja destul de tare, mai apoi mi-am impus sa o consider doar ca o sursa de informatie, ceilalti transmit intre ei ceea ce afla despre vecini, colegi ca un fel de radio, pentru ei e distractiv si astfel mai afla noutati din "cartier";  totusi am o oarecare retinere fata de oamenii care barfesc   ???
pe voi va deranjeaza barfa?  :coolsmiley: reusiti sa o vedeti ca o modalitate de comunicare ca un mod de a lega relatii sociale sau e doar o forma de manifestare rautacioasa!!??

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă