Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (41/50) > >>

Caroline:
Perfect de acord! Eu mi-am sters contul de Facebook pentru simplul motiv ca pentru toti cei peste 50 de prieteni de-acolo aveam numerele de telefon si nu mai aveam nevoie de net.  ;D
Uite, un exemplu: pe vremea cand aveam blog pe net, mi-am invitat "prietenii" acasa, de ziua mea, in2012. De-atunci au ramas doar 2 din peste 100... Cu restul n-am mai tinut legatura. No comment.
In ce priveste Senior, Hero etc.... era o gluma. Chiar nu urmaresc asta... tin sa mentionez ca m-am inscris deja la inca 5 tabere SC dupa Revelion.  ::)  :P  :-*

Caroline:
Errata: * in 2010 (aventura cu ziua mea).

Crista:
Nu pot aprecia facebook-ul din cauza ca in experienta mea de viata intra si celelalte forme de interactionare pe care fanii lui nu le-au trait,fiind foarte tineri.De exemplu,inca mai am timp si dispozitie pentru o plimbare si o conversatie despre cate in luna si stele cu cate o prietena , poate de pe vremuri - 2 ore TV,radio de pe alte meleaguri,carti - fara senzatia ca pierd daca nu-mi postez poza de la acea plimbare... Dar mi se pare normal sa ma simt depasita ,e in firea lucrurilor. Cat despre a fi comunicativ , recunosc ca si aici ma simt altfel...

almi_gabi:
pe mine facebook-ul nu m-a cucerit, dar este o modalitate de a transmite anumite informatii;
in ultima vreme m-am lovit chiar de situatia de a putea participa la unele evenimente daca ma inscriu prin contul de facebook ceea ce mi se pare cam exclusivist  :coolsmiley:

bit:
Din punctul lor de vedere (al zuckerbergilor) io nici nu m-am nascut. Si nu ma apasa deloc. Mai bine , asa mai in umbra...Daca v-arat ce poti face cu tineye si cu o cautare mai bibilita in goagal...nu stiu ce chef de moacacarte ( :D) ati mai avea dupa aia.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă