Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (40/50) > >>

Mari_a:
Gabitza, ma bucur ca ai devenit comunicativa!  ;D  Bine ai venit pe tarlaua noastra  ;D

almi_gabi:
sa iau si o portavoce   !!! ??   ;D

Caroline:
Am cursul complet de Comunicare - Jerry Lewis Clark, despre cum sa... sau cum sa nu... in relatiile cu ceilalti.  Sunt fisiere audio, doar ca sunt in engleza... Daca e cineva interesat, mesaj pe MP va rog, si pot sa trimit o copie, for free.  :-*

Caroline:
Cum sa devii comunicativ... Aoleu, deja am ajuns Senior Member ?!  :o  ;D

almi_gabi:
acum cand am deschis forumul am vazut ca ai scris ( comunicat  ;D pe o gramada de topicuri ) te-ai straduit pentru Senior Member   ;D - dai bataie, urmeaza Hero Member   ;D
eu prefer sa cunosc si sa comunic cu oamenii in real decat virtual, e unul din motivele din care am tot amanat sa imi fac un cont facebook - ii intrebam pe cunoscuti - pentru ce este facebook - pai iti faci prieteni !!- cum ? - pai uite eu sunt prieten cu .... si imi insira o serie de personalitati ( cei pe care stia ca ii plac si eu  ;) )  si cand am intrebat daca ii cunoaste personal mi-a zis ca nu - doar da pe nu'stiu ce butoane pe acolo
eu prefer sa cunosc oamenii personal - e adevarat - nu-i cunosc pe toti din SC dar stiu macar ca ii pot intalni la un moment dat intro tabara - ca atunci pot schimba impresii si comunica cu ei "face to face"  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă