Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (39/50) > >>

Mari_a:

--- Citat din: Sara din Duminică, 27 Noiembrie 2011, 16:07 ---Adevarata comunicare eficienta se realizeaza pe mult mai multe criterii
--- Terminare citat ---

Mie imi place sa descifrez tainele comunicarii nonverbale ! E interesant de observat cand o contrazice pe cea verbala! (O prietena mi-a zis ca prea despic firu'n paishpe!  ;D)

Sara:
Cea nonverbala intotdeauna reflecta realitatea. Ca e vorba de privire, ca e vorba de corp sau de anumite mesaje dincolo sau printre cuvintele obisnuite. Iar pentru cei cu o sensibilitate mai mare intuitia exersata poate fi si ea o cale de a descoperi adevarul dincolo de cuvinte.

O carte foarte buna despre comunicare, care combina mai multe informatii din mai multe domenii este "Comunicarea" de Adrian Nuta. De altfel toate cartile autorului sunt speciale, scrise intr-un mod foarte simplu si original.

Mari_a:
A mea a facut specializarea asta si mi-am mai bagat si eu nasul in cartile ei de specialitate, ca am casa plina de ele... Insa cred ca am si de la mama natura un... radar ceva! Ceea ce nu e neaparat de bine!

Sara:

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 27 Noiembrie 2011, 20:10 ---Insa cred ca am si de la mama natura un... radar ceva! Ceea ce nu e neaparat de bine!

--- Terminare citat ---

Eu as zice ca gestionata cum trebuie, e chiar un atuu!

almi_gabi:
m-ati ametit deja - io' mis ' mai de la tara - mie daca are cineva ceva sa-mi spuna ceva apoi sa zica cu toti dintii ( sa-si ia si o portavoce  8) ) - ca d'astea nonverbale nu pricep
si apoi de se foloseste de nonverbale si ma trezesc cu o "ghioaca" in moalele crestetului s-ar putea sa ma doara capul  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă