Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (23/50) > >>

optimus sum:
de cand astept eu o postare de la neli... mi-a crescut barba. doamne ajuta, sper sa nu te opresti aici si sa postezi mai des.

NeliTTT:
"ii zambesc fals" - ti se pare corect ? fata de tine , fata de ea?

Fata de mine, nu. Nu prea imi plac falsurile, ori de ce fel sunt ele. Fata de ea.... chiar nu-mi pasa.

NeliTTT:
Optimus, de ce asteptai o postare de la mine?

optimus sum:

--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 18:11 ---"ii zambesc fals" - ti se pare corect ? fata de tine , fata de ea?

Fata de mine, nu. Nu prea imi plac falsurile, ori de ce fel sunt ele. Fata de ea.... chiar nu-mi pasa.

--- Terminare citat ---
sincer acum , parerea mea este cu totul alta.
chiar daca este sefa, este totusi un om... incearca sa ajungi la durerile care-o macina si incearca sa-i dai un strop de compasiune ... intreaba direct si fara jena ce doare, dar fa-o delicat... cu bune si cu rele fiecare dintre scorpii sunt in adancul sufletului lor la fel ca noi ... au fiecare regrete, neimpliniri, rani deschise in suflet. daca vei incerca sa vezi dincolo de sefa, poate vei vedea ca si ea poarta o masca. in spatele fiecarui sfat care ti-l da este o greseala personala a ei... nu le poti tu corecta , dar o poti intelege...
si poate veti deveni prietene

almi_gabi:

--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 18:11 ---"ii zambesc fals" - ti se pare corect ? fata de tine , fata de ea?

--- Terminare citat ---

daca fata de tine nu ti se pare corect de ce nu incerci sa imbunatatesti lucrurile?
daca nu-ti pasa fata de ea - de ce mai zambesti (chiar si fals)?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă