Arhiva > Arhiva
Cum devii comunicativ
NeliTTT:
Nu pot s-o intreb asa ceva pentru ca e sefa. Si apoi ... sunt aproape sigura ca stiu. Si nu o invidiez. Asa ca va spun cum am procedat deja. Ma prefac ca nu-i simt rautacismele, ii resping politicos sfaturile, incerc sa fiu foarte corecta si constiincioasa cu sarcinile de serviciu, in continuare sunt amabila si comunicativa, ii zambesc fals (de acum inainte). Iar ce simt ( in sufletul meu), vin si ma plang aici pe forum. Am procedat corect?
marcutza:
--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 17:58 ---Nu pot s-o intreb asa ceva pentru ca e sefa. Si apoi ... sunt aproape sigura ca stiu. Si nu o invidiez. Asa ca va spun cum am procedat deja. Ma prefac ca nu-i simt rautacismele, ii resping politicos sfaturile, incerc sa fiu foarte corecta si constiincioasa cu sarcinile de serviciu, in continuare sunt amabila si comunicativa, ii zambesc fals (de acum inainte). Iar ce simt ( in sufletul meu), vin si ma plang aici pe forum. Am procedat corect?
--- Terminare citat ---
idiferenta o va distruge ;)
dar, cu diplomatie maxima, ofera-i ce vrea - minciuna ;) si va realiza ca asta e, un balon de sapun :)
carmentoma:
Cred ca e cea mai buna atitudine! Oricum nu ai putea sa o schimbi, ca probabil are si ea o varsta si nu accepta critici, fie ele si constructive! Iar increderea de a impartasi cu noi problemele tale de la serviciu sau de oriunde dovedeste ca forumul si comunitatea noastra isi ating incet incet scopul: acela de a ne fi confidenti unii altora! Ceea ce ma bucura mult!
almi_gabi:
--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 17:58 ---Iar ce simt ( in sufletul meu), vin si ma plang aici pe forum. Am procedat corect?
--- Terminare citat ---
analizeaza ce simti si atunci vei stii singura daca ai procedat corect
"ii zambesc fals" - ti se pare corect ? fata de tine , fata de ea?
NeliTTT:
Va multumesc. Daca v-as povesti ce tipuri de strategii are ati rade cu lacrimi. Sper sa fiu si eu in stare sa rad de ele pana la urma. Deocamdata imi fac rau. Si-atunci... uite... barfesc, ca asta imi face bine. Ma bucur insa ca vedeti lucrurile ca mine si ca imi dati dreptate. Si ca ati considerat subiectul meu demn de interes.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă