Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (24/50) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:17 ---sincer acum , parerea mea este cu totul alta.
chiar daca este sefa, este totusi un om... incearca sa ajungi la durerile care-o macina si incearca sa-i dai un strop de compasiune ... intreaba direct si fara jena ce doare, dar fa-o delicat... cu bune si cu rele fiecare dintre scorpii sunt in adancul sufletului lor la fel ca noi ... au fiecare regrete, neimpliniri, rani deschise in suflet. daca vei incerca sa vezi dincolo de sefa, poate vei vedea ca si ea poarta o masca. in spatele fiecarui sfat care ti-l da este o greseala personala a ei... nu le poti tu corecta , dar o poti intelege...
si poate veti deveni prietene

--- Terminare citat ---

este una din postarile tale care chiar imi place  :D

marcutza:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:17 ---sincer acum, parerea mea este cu totul alta.

--- Terminare citat ---

pfff, @opt, bulversezi fata cu atatea variante - optimus  ::)

asta ramane varianta finala(de sfat) ?

almi_gabi:
prin ceea ce ai spus ai aratat ca esentiala este o cale de comunicare

optimus sum:

--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 18:21 ---
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:17 ---sincer acum, parerea mea este cu totul alta.

--- Terminare citat ---

pfff, @opt, bulversezi fata cu atatea variante - optimus  ::)

asta ramane varianta finala(de sfat) ?

--- Terminare citat ---
poate sfaturile mele, nu sunt toate sfaturi... poate mai sunt si provocari ... ;D
cateodata mai dau masca jos si mai ma vedeti asa cum sunt de fapt , dar o punem repede la loc...
normal ca ultimul sfat e cel care il consider corect...tu nu ?

marcutza:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:25 ---poate sfaturile mele, nu sunt toate sfaturi... poate mai sunt si provocari ... ;D
cateodata mai dau masca jos si mai ma vedeti asa cum sunt de fapt , dar o punem repede la loc...
normal ca ultimul sfat e cel care il consider corect...tu nu ?

--- Terminare citat ---

ahhaaaaaaaaaaaaaa, te-am prins "vrajitorule"  :D

sfatul tau e doar al tau  :) si asta tot comunicare se numeste   ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă