Va intreb acum pe voi, dragele mele, ce asteapta El ? Ce ar trebui sa faca Ea pentru al determina pe El sa redevina omul ei... cum se poate face din nou din "eu" , "noi" ?
sa ma scuzati , va rog , dar in povestea lui opti cred ca nici vorba de iubire nici de o parte , nici de cealalta .
parerea mea este ca ceea ce li s-a intamplat celor doi a fost o incercare sa-si carpeasca vietile si au avut amandoi senzatia ca au dat peste petecul potrivit si care s-a dovedit , pana la urma , ca nu era chiar fest .
cand chiar iubesti , eu cred ca nici vorba sa mai stai pe ganduri , pentru ca nici nu mai gandesti de fapt . faci absolut tot ce sti ca i-ar face placere celuilalt , mananci doar carne sau numai zarzavat , te duci si la dracu`n praznic ( nu-l trimiti pe celalalt ) , te travestesti si-n asistenta ( sau ginecolog , cum ar spune Silviu

) in fine , incerci chiar sa si anticipezi ce si-ar dori fiinta iubita fara ca aceasta sa-ti dea senzatia unei depersonalizari , ci dimpotriva .
eu inteleg iubirea ca pe o daruire totala a propriei fiinte fara sa ma targui cu ce primesc in schimb .
cand doi oameni se iubesc , parerea mea este ca pot experimenta o multime de lucruri impreuna ( de la orice fel de mancare , stil de moda , locuri de calatorit si pana la jocuri erotice ) si asta sigur va da savoare relatiei .
daca insa , iti pui problema ca el sau ea iti cer prea mult , atunci eu sunt de parere ca nu e iubire ci doar un aranjament ce s-a dorit a fi convenabil , dar care are prea mult de ajustat si atunci esueaza .
daca afirm ca iubesc doar o anumita trasatura a partenerului ( frumusete , intelighentia , umor ,cum face sex sau mai stiu eu ce ) , eu cred ca fac o mare confuzie intre "a placea " si " a iubi ".
parerea mea ...