forti , eu nu am comis nicio infidelitate in timpul casniciei , iar despre el habar nu am daca a facut-o , pentru ca eu nu am simtit nimic . doar ce mai suspinam dupa Van Damme cand ne uitam la filmele aluia si-mi placea teribil spagatul lui pe doua scaune

acu` ca sa fiu sincera , dupa vreo trei ani , mi s-a parut mie ca o colega de serviciu ii cam dadea tarcoale asa ca am rezolvat problema transant : i-am zis aleia ca daca se apropie la mai putin de 10 m de sotul meu ii iau gatul cu brisca , ca la pui . iar pe el l-am pus sa-si dea demisia ca sa ne ocupam impreuna de firma pe care o infiintasem . ( mare firma...aveam doua dozatoare de sucuri , dar pe atunci mergeau bine . pe urma au murit si ele si firma

), m-am dus la coafor si mi-am schimbat culoarea parului ( stiam ca-i place sandre ) si am aranjat sa avem un concediu romantic.
desigur ca el nu a recunoscut niciodata ca banuiala mea ar fi fost intemeiata si nici nu mi-a dat vreun motiv sa simt ca ar suferi dupa cineva . nici acum nu stiu daca chiar am avut vreun motiv intemeiat sa-l banui , dar...paza buna ...

ca sa-ti raspund si la adoua intrebare , pot sa-ti spun ca nu intotdeauna eram intro perfecta potriveala . daca se intampla ca unul sa vrea ceva si celalalt altceva , cel care avea argumentul mai puternic castiga . simplu , nu ?

numai ca , ce am uitat sa-ti spun , este ca NICIODATA IN TOTI ANII ASTIA NU NE-AM INJURAT SAU OCARAT. despre violenta fizica nici atat . singura injuratura admisa ( si de el si de mine ) a fost : "mamaruta ta " .
astfel ca argumentele aduse nu erau purtatoare de actiuni urate .