Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #420 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:58 »
ca cineva sa ofere raspunsuri (bune) trebuie sa aiba intrebarile (bune). daca acelea sunt doar in capul celuilalt, negraite, si eventual camuflate, cum dracu' (Doamne iarta-ma) sa i le ghiceasca, daca femeia nu e mafalda?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #421 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:01 »
e vezi ...tocmai ca pe mafalda asta o cauta toti barbatii si nu o prea gasesc ... ;D ;D ;D ;D ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #422 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:07 »
ce-ar fi sa inverseze rolurile pt o luna , macar teoretic... sa vina ea la el cu copil cu tot... sa isi caute serviciu in localitatea lui... El sa calce , sa spele sa faca mancare , si sa faca tot ce face ea , iar ea sa faca tot ce a facut el ... eventual El sa ia si copilul lui pt o luna si sa o puna pe ea sa se imprieteneasca cu el , ca nu e greu ... sa vedem daca este la fel de dispusa si atunci la "dragostea asta mare " ...
 no chance at all... cum zicea silviu , sunt condamnati ... ::) ::) ::) ::)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #423 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:18 »
barbatii sa invete sa graiasca, mai bine, ca e mult mai simplu decat sa dea femeia in carti, bobi si ghioace, da?  :P
cat despre situatia celor 2, da, e complicata si, se pare, sentimentele lor nu sunt dublate si de capacitatea de a trece impreuna peste probleme... pacat..

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #424 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:32 »
optimus...mie mi-a spus la un moment dat cineva...fix de caeeasi varsta cu mine si care a divortat dupa o casnicie de 25 de ani pt ca nu era fericit si nu pt ca ar fi avut pe altcineva...deci sa revin...mi-a spus ca femeia ideala pt el e femeia cu suflet bun care il "simte"....apoi eu intreb...la 50 de ani io spui ca simturile mai sunt si alterate ca nu mai sunt atat de vivace...poti avea chiar si sinuzita si nasul infundat tot timpul metaforic vorbind...so...sa zicem ca "il" simt....dar simtirea asta vine cand cumva are si el canalele deschise...adica atunci cand esti opac si pui un zid nici infrarosu nu te simte...tot eu vin si spun...daca am fost nefericita pana acum...cam greu sa intru intr-o relatie in care sa depun atat de mult efort incat practic sa imi consume toata energia ce pot sa o gestinez zilnic din cat a mai ramas dupa NNNNNNNNNNN....esecuri in viata si tot felul de greutati si frustari si dezamagiri....adica daca acea iubire nu imi aduce zilnic portia de cocaina care sa ma ridice in slavi presupunand ca de la varsta asta doar iti doresti sa traiesti frumos fara prea multe dorinte materiale sau lupte de putere in relatie...
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #425 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:36 »
da. si as fi de acord cu aceasta pretentie daca, la randul lor, barbatii ar "simti" ce-si doreste o femeie. ei nu numai ca nu "simt", dar nici macar nu asculta cand li se serveste pe tava, prin viu si dulce grai  ;D

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #426 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:38 »
asa ca si eu mai degraba cred in prietenia amoroasa decat intr-o relatie gen casatorie sub acelasi acoperis...de fapt iubirea e anihilata de realitatile curente: apa, gaze, telefon,chef sau ne-chef de vorba, chef sau ne-chef de plimbat...adica nu mai suntem tot timpul "zambareti" in mod natural...da vrem ca celalalt sa fie...nu mai spun ca uneori am fost admonestata ca ce "draga, tu mai crezi in iubire la 50 de ani, iubirea e un sentiment perimat din filme si poezii, acum e vorba de acceptare si cumva de faptul ca poti depasi greutatile in doi"...hm...si eu inca visez la "sex in plex"...asa ca sunt ca silviu...greu mai cred la varsta asta in iubire... cu toate ca o vreau!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #427 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:39 »
asa e viata , mica draga , nedreapta cu femeile... asa e viata ::) ::) ::) ::) ::) ::) , mama ei de viata ... ??? ??? ??? ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #428 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:41 »
malitios si antipatic  :P :P :P
viata e viata cu toata lumea.  :P
ma demoralizati. toti. eu mai vreau sa iubesc, na!  :P

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #429 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:41 »
nu optimus, viata e nedreapta cu toti , numai ca privim din colturi diferite...sunt niste timpuri in care aproape nimic nu mai conteaza...si cei care am mai ramas cumva ultimii mohicani care inca vor sa viseze sau sa creada in iubirea cea mare ne simtim niste neadaptati!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #430 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:46 »
parerea mea e ca, cel putin in Ro, viata ne uzeaza cam devreme si ne batatoreste resursele afective, rabdarea, disponibilitatea...devenim prea repede niste zombie blazati si plictisiti. eu refuz sa patesc asta.  :P cred ca se poate scapa sa gasind partenerul cu adevarat potrivit, nu "un" partener... cu suflet de copil si umor, nu un mos acrit si rau de gura  :P :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #431 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:49 »
malitios si antipatic  :P :P :P
viata e viata cu toata lumea.  :P
ma demoralizati. toti. eu mai vreau sa iubesc, na!  :P

toti vrem sa iubim si sa fim iubiti...dar, putem ? oare suntem in stare sa mai iubim ...
mai bine sa fim ZEN... :P :P :P :P :P :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #432 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:51 »
parerea mea e ca, cel putin in Ro, viata ne uzeaza cam devreme si ne batatoreste resursele afective, rabdarea, disponibilitatea...devenim prea repede niste zombie blazati si plictisiti. eu refuz sa patesc asta.  :P cred ca se poate scapa sa gasind partenerul cu adevarat potrivit, nu "un" partener... cu suflet de copil si umor, nu un mos acrit si rau de gura  :P :D
si io si io si io ...micaaaaa si io...
emigram in Germania.... yap ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #433 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:55 »
da. cred ca putem daca gasim omul cu adevarat potrivit. chestiune de (mare) noroc, deci.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #434 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 17:57 »
si io si io si io ...micaaaaa si io...
emigram in Germania.... yap ;D
io nu. aia sunt seci si rigizi  :P