Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382371 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #465 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:23 »
melodia asta e pentru tine scumpa janet si pentru toti cei care cred in puterea dragostei :) :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/8uBmu1vdQEY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #466 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:27 »
asa este mica...intotdeauna intr-un cuplu vina de a se desparti o poarta amandoi :(...daca ar avea curajul sa recunoasca asta cat sunt inca impreuna, probabil ca nu s-ar mai desparti :(

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #467 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:34 »
dar am intrebat si eu si nu mi-a raspuns nimeni...cat a durat oare toata intamplarea celor doi (de cand s-au cunoscut in real)?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #468 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:38 »
un an jumatate... cam ... nu stiu exact .

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #469 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:42 »
Citat
melodia asta e pentru tine scumpa janet si pentru toti cei care cred in puterea dragostei Smiley

multumesc , forti !

atat timp cat esti in stare sa simti si sa darui o melodie ca asta , sigur si tu ai multa dragoste de oferit  :-*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #470 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:43 »
aham. deci inca in etapa pasionala si de "adaptare" intre doi caposi.  :D
poate ca pauza i-o calma si or putea sa discute cu mai multa deschidere si obiectivitate, in viitor. acum pare ca fiecare e convins ca el si numai el are dreptate....ori nu e chiar asa, cu siguranta. si-apoi, daca efortul adaptarii la situatie le-o fi mai puternic decat sentimentele....nush' ce sa mai zic...

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #471 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:49 »
Citat
.nush' ce sa mai zic...

zici ce zisei eu mai sus un picut : iubire-i asta ? ba

parerea mea  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #472 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:52 »
nu stiu daca este asa... se pare ca tot ce era de consumat s-a consumat... probabil ca omul a dat tot ce putea da iar ea nu stiu daca l-a iubit vreodata cu adevarat... in fine , poate e prea mult tam tam pe o problema banala de comunicare pe care doi fraieri nu stiu sa si-o rezolve singuri...
personal cred ca ea a reisit performanta de a vindeca definitiv de iubire pura un barbat..
tipic feminin...
poate sunt eu misogin , dar Schopenhauer deţine totuşi monopolul misoginismului, mult peste Weininger. E prodigios. Ne spune despre femei: că sunt inferioare, ridicole, slabe, simulatoare, mincinoase, viclene (îşi compensează lipsa de inteligenţă prin viclenie), interesate, risipitoare, capricioase, inapte pentru creaţie, inutile, puerile, cheltuitoare, urâte (dacă sunt frumoase, ‘e ceva rar şi nu ţine mult’), iritabile, nerealiste, nedrepte, şirete, trăind doar în prezent (incapabile să întrevadă viitorul sau să gândească trecutul), rele, infidele, ingrate, uşuratice, geloase, laşe, vanitoase, arogante, inculte. Reuşeşte performanţa în 20 de pagini.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #473 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:54 »
incep sa cred ca nu prea....dar dragoste e. pare ca nu au auns sa se cunoasca destul de bine, preocupati fiind fiecare de ceea ce doreste el insusi si deja au capitualt in jocul umbrelor.  ;) cand e iubire e si concesie de drag.... dar sa nu exageram, sunt totusi normale si conflictele intre doi oameni diferiti, deja formati si intr-o situatie destul de complicata. sunt foarte multi factori de stres pe care nu stiu cum sa-i gestioneze si franati de orgolii. de aceea eu n-as pune stampila de "neiubire". ei stiu mai bine ce simt, cat simt....totul e sa fie onesti cu ei insisi si cu celalalt....sa nu traga de relatie numai din teama de a nu ramane singuri... ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #474 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:57 »
n-am stiut ca Schopenhauer era asa dus cu pluta. ???
si vad ca te sui si tu in pluta lui.  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #475 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:57 »
ha. ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #476 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 22:58 »
personal cred ca ea a reisit performanta de a vindeca definitiv de iubire pura un barbat..

pot sa-ti dau exemplu simetric.

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #477 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:03 »
sumi draga , de ce imi face impresia ca Schopenhauer era imoptent ? ura asta a lui fata de femei denota un complex ingrozitor, iar daca il privesti chiar si fara mare atentie , parca-ti vine sa-mi dai dreptate .

si ca sa-l citez si eu :

"Dorinta insoteste suferinta , se dezvolta perpetuu ajungand subiect de tragedie sau comedie ."

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #478 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:04 »
erata : impotent

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #479 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:06 »