nu stiu daca este asa... se pare ca tot ce era de consumat s-a consumat... probabil ca omul a dat tot ce putea da iar ea nu stiu daca l-a iubit vreodata cu adevarat... in fine , poate e prea mult tam tam pe o problema banala de comunicare pe care doi fraieri nu stiu sa si-o rezolve singuri...
personal cred ca ea a reisit performanta de a vindeca definitiv de iubire pura un barbat..
tipic feminin...
poate sunt eu misogin , dar Schopenhauer deţine totuşi monopolul misoginismului, mult peste Weininger. E prodigios. Ne spune despre femei: că sunt inferioare, ridicole, slabe, simulatoare, mincinoase, viclene (îşi compensează lipsa de inteligenţă prin viclenie), interesate, risipitoare, capricioase, inapte pentru creaţie, inutile, puerile, cheltuitoare, urâte (dacă sunt frumoase, ‘e ceva rar şi nu ţine mult’), iritabile, nerealiste, nedrepte, şirete, trăind doar în prezent (incapabile să întrevadă viitorul sau să gândească trecutul), rele, infidele, ingrate, uşuratice, geloase, laşe, vanitoase, arogante, inculte. Reuşeşte performanţa în 20 de pagini.