Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #405 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:09 »
inteleg perfect, balanta....dar e posibil (cu enorm de mult noroc, e drept) sa gasesti un om pe care sa-l iubesti in asa fel incat sa fii dispusa sa faci mici schimbari fara sa ti se para nush' ce efort...pentru ca le faci de drag...daca si el, la randul sau va face, cu bunavointa si drag, concesiile lui... altu-i contextul, alta si dispozitia...iar vin si zic "niciodata sa nu spui niciodata".

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #406 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:10 »
si totusi...presupunand ca El e dispus sa renunte la tot si e de acord ca ea sa pastreze tot... se pune intrebarea in cazul dat ...
"ce asteapta El din partea ei? Ce ar trebui sa spuna sau sa faca Ea pentru al determina pe El sa redevina  omul ei.
ramane intrebarea cea fara de raspuns ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #407 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:12 »
pai sa spuna el si sa nu ne mai asasineze cu ghicitori. ce vrea? certificat de casatorie? (cred ca omu' are obsesia lui  ;D)

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #408 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:13 »
apoi optimus...eu credeam ca indirect am raspuns :(
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

silviu

• Vizitator
« Răspuns #409 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:14 »
"daca o iubeste, o va accepta asa cum este"
eu cred ca tocmai de-asta o iubeste, pentru ca este asa cum este. nu pot spune: e!... o iubesc asa cum este si o accept, n-am incotro.
dupa o anumita varsta, e foarte greu sa convietuiesti cu persoana iubita. mai intai de toate, nici iubirea nu mai este cea de la 25 de ani pentru ca, in opinia mea, ii lipseste un ingredient esential: naivitatea.
apoi, asa cum spunea balanta, fiecare vine cu un "bagaj" din spate, in spate :( si dupa o anumita varsta, oamenii au tabieturi, care de cele mai multe ori nu coincid.
uite de ce nu mai cred in dragoste :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #410 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:15 »
uite de ce cred eu mai mult in prietenie amoroasa decat in casatorie  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #411 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:18 »
deci sunt condamnati la singuratate ?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #412 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:19 »
se pare ca da.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #413 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:28 »
asa cred si eu ... ea nu va renunta niciodata la statutul ei si la independenta ei, iar el nu poate sa tot lase de la el la nesfarsit ... cat ai fi de rabdator , la un moment dat te saturi, mai ales ca nu primesti nici macar o apreciere sau o dovada cat de mica ca se incearca si din partea cealalta o adaptare... singuratatea este singura solutie...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #414 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:36 »
 :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #415 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:37 »
nu ne-ai spus, optimus, ce ar vrea el sa faca ea? mie nu mi-e clar.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #416 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:41 »
de ce sa va spun eu ? ce, voi nu aveti personale ?  ??? ??? ??? ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #417 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:49 »
ei vezi, uite aizi greseste el: vrea ca ceilalti (ea) sa-i ghiceasca frustrarile prin nush' ce capacitati teleatice si daca nu, se imbufneaza si se muteste. graieste clar: ce ar trebui sa faca ea sa fie bine, sa nu mai ainba el impresia ca numai el se sacrifica pe altarul iubirii (mai degraba un pat al lui Procust  ;D)? te doare limba sa spui/scrii?  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #418 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:55 »
ei vezi, uite aizi greseste el: vrea ca ceilalti (ea) sa-i ghiceasca frustrarile prin nush' ce capacitati teleatice si daca nu, se imbufneaza si se muteste. graieste clar: ce ar trebui sa faca ea sa fie bine, sa nu mai ainba el impresia ca numai el se sacrifica pe altarul iubirii (mai degraba un pat al lui Procust  ;D)? te doare limba sa spui/scrii?  :P
nope... nu cred ca frustrarile sunt la el ... ;D
si da... Ea trebuie sa stie ce lipseste, altfel nu-l merita... si nu se imbufneaza si muteste, poate eventual sa caute o femeie care sa stie sa-i ofere raspunsuri la intrebarile lui... nu ? si ea la fel , poate cauta un alt partener , cu care se poate sa se potriveasca mai bine ..

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #419 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:56 »
uite un potential raspuns aici ...
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/hu_cAdNJiNY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>