Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382376 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #480 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:06 »
numai un dobitoc putea sa scrie asemenea enormitati, sa ma scuze...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #481 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:07 »
sau...cum spusei mai sus  :D :D :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #482 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:08 »
ha ha ha  ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #483 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:08 »
sau si, si. adica un impotent dobitoc, sa ma scuze... ::)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #484 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:09 »
vezi, optimus, ca si tu ai cam subscris ideilor lui misogine  ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #485 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:19 »
opti , daca mai postezi de-astea risti sa ti-o cam furi , pt ca bag sama ai infuriat-o rau pe mica ;D ;D ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #486 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:20 »
Shopi...ramane Shopi...indiferent cat va infuriat pe voi adevarul ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #487 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:21 »
neah...eu cand citesc infantilisme de-astea rad condescendent de-a dreptu'. mai ca-mi vine sa-l mangai pe capsorul plesuv pe Schopenhauer. numai ca ar trebui sa-l deshum intai.  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #488 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:23 »

din experietele oricui poti invata cate ceva...
o relatie buna presupune nu numai iubire ci si intelepciune.
si o felatie la fel

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #489 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:29 »

@micaela:

"eu as vrea azi sa va vorbesc despre confortul de a fi barbat... 
argumentul asta "ca e barbat" incepe sa ma deranjeze la pitic; la cel negru, evident, ca cel alb isi vede de ale lui, in sfere inalte. auzim mereu argumentatii de genul asta: e normal sa insele, "ca e barbat" si nush' ce instincte atavice il domina....e normal ca tzipa sau e agresiv "ca doar e barbat", e firesc sa fie mai insensibil "ca e barbat"... toate manifestarile deranjante sunt varate in normaliate de expresia asta, de mie imi devine din ce in ce mai antiatica: " e barbat, ce vrei?".
domnule, da' zau ca e convenabil sa fii barbat. asta iti da confortul de a te desfasura in toata maretia impulsivitatii si primitivismului instinctelor, fara prea mare grija la cei/cele din jur..."ca doar sunt barbat, ce ....(din 4 litere) mea"
asta ti se mai pare mai comestibil decat shopi al meu ?  ;D ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #490 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:30 »
crezi ca-ti trebuie intelepciune pentru asta?
piticul tau negru, sum, a devenit cam irational si da cu batu-n toate baltile. n-ai vrea sa i-l iei din mana, ca improsca pe toata lumea...si unii dintre noi avem haine curate.  ::)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #491 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:31 »

Citat
Shopi...ramane Shopi...indiferent cat va infuriat pe voi adevarul

si ce mare chestie ?

crezi ca geniile sunt scutite de momente de tampenie ?

iaca alt citat din care reiese clar complexul lui schopenhauer :

"Femeile iubesc vigoarea muschilor, umerii lati. Nu le pasa daca barbatul e grosolan, e de ajuns sa fie puternic. […] Darurile spirituale nu influenteaza atractia sexuala, pentru ca acestea nu se transmit copilului. De aceeea, barbatii prosti, dar bine facuti, au adesea mai multa trecere decat cei spirituali. S-au vazut uniri din dragoste intre barbati grosolani, stupizi, dar robusti si fete blande, instruite si cu gust",

el fiind un tip predominant spiritual dar , cred eu , condamnat la ...manipulare ( ca sa ma exprim decent ) din cauza domnitelor ce preferau un prost viguros unui ...manipulant genial .
c`est la vie ! din pacate , nu le putem avea pe toate si atunci , ca sa nu ni se vada dezamagirea  , scuipam venin cu aspect de pseudostiinta .

ti-l mai arat o data ca sa-mi sustin teoria cu propria lui imagine : ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #492 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:32 »

@micaela:

"eu as vrea azi sa va vorbesc despre confortul de a fi barbat... 
argumentul asta "ca e barbat" incepe sa ma deranjeze la pitic; la cel negru, evident, ca cel alb isi vede de ale lui, in sfere inalte. auzim mereu argumentatii de genul asta: e normal sa insele, "ca e barbat" si nush' ce instincte atavice il domina....e normal ca tzipa sau e agresiv "ca doar e barbat", e firesc sa fie mai insensibil "ca e barbat"... toate manifestarile deranjante sunt varate in normaliate de expresia asta, de mie imi devine din ce in ce mai antiatica: " e barbat, ce vrei?".
domnule, da' zau ca e convenabil sa fii barbat. asta iti da confortul de a te desfasura in toata maretia impulsivitatii si primitivismului instinctelor, fara prea mare grija la cei/cele din jur..."ca doar sunt barbat, ce ....(din 4 litere) mea"
asta ti se mai pare mai comestibil decat shopi al meu ?  ;D ;D ;D ;D

da. e ceva mai aproape de un adevar negeneralizat, totusi

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #493 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:33 »
habar n-avea, saracul, despre ce vorbea....

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #494 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:40 »
sumi , iaca geniul au cam cum a fost mentorul tau :

10) Arthur Schopenhauer (1788-1860) - filosof german

schopenhauer_arthur

A prezentat o ereditate nevropatică foarte încărcată. Bunica sa avea o mătuşă şi un bunic nebuni. Tatăl său, surd din tinereţe, avea mania călătoriilor, era cuprins brusc de furie, angoase şi s-a bănuit că ar fi vrut să se sinucidă. Soţia lui Schopenhauer era mizantroapă, bizară până la obsesii şi se spune că era de moravuri uşoare… Fratele filozofului, Frederich, a fost atins de imbecilitate.

Filozoful însuşi, în tinereţe, simţea că este posedat de un demon şi timp de săptămâni nu vorbea cu nimeni, mergea pe stradă vorbind singur, cu voce tare şi gesticula. Odată i-a fracturat o mână proprietarului său pentru că l-a auzit sporovâind în anticamera apartamentului său. Altă dată s-a înfuriat şi a refuzat să-şi mai plătească datoriile atunci când i-au fost cerute. Îşi semna numele cu litera „p”, şi-a ars barba în loc să se radă; îşi ascundea banii în călimară, iar hârtiile de valoare, în plapumă. Notiţele le redacta în limbile greacă, latină sau sanscrită şi le ascundea prin cărţile din bibliotecă pentru ca să nu i le fure cineva. Se considera victima unei vaste conspiraţii puse la cale de către profesorii de filosofic.