Asa ceva nu se poate. Toti avem vicii... mai mult sau mai putin. Ale tale cred ca sunt gatitul zilnic si mersul la sala. 
nop, nu-s dependenta nici de sala, nici de gatit..le practic de placere, dar nu obsesiv

din cate stiu eu, dependenta de ceva se manifesta mereu, ori la sala merg doar de 4 opri/sapt, de 2 ori la fitness si de 2 ori la zumba...ce sa mai spun ca in ultima luna n-am ajuns decat la jumate din sedinte, din diverse motive

de gatit sigur n-o fac zilnic, deci nici asta nu-l bifez

Exact, Gabi, multumesc pentru precizare. Chiar si instinctul de posesiune asupra propriului copil sau a partenerului "din prea multa dragoste" poate merge pana la viciu. Acu' sper sa nu se supere Guess pe mine... 
ei, aici cred ca ma incadrez, simt nevoia instinctiva sa-l stiu in siguranta, dar in acelasi timp vreau sa cresc un barbat, asa ca, chiar daca am stat pe ghimpi ieri, l-am lasat in excursie, sa fie cu colegii, sa se simta bine, sa vada locuri noi, sa petreaca momente frumoase. asta e ceva ce simt eu, dar incerc sa-l las liber sa se manifeste, sa exploreze, sa invete din propriile greseli. stiu ca prea multa grija, cocoloseala poate avea efecte grave asupra dezvoltarii emotionale a unui copil si ma straduiesc sa nu fiu mai "closca" decat ar fi normal.
in cuplu n-am avut astfel de probleme, au avut libertate deplina, fiecare a folosit-o asa cum a considerat.
nu-ti fa griji Caroline, n-am de ce sa ma supar...am intrat pe SC experimental si ....vad ca am ramas, imi plac oamenii cu care discut, sper sa va si cunosc la un moment dat face to face. interesul meu aici e sa ma destind alaturi de voi, in nici un caz sa supar pe cineva sau , dimpotriva, sa ma supar eu pe cineva. inca mai am simtul umorului...