Autor Subiect: Dependentele  (Citit de 151177 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Dependentele
« Răspuns #345 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 12:41 »
eu una ... nu il lasam pur si implu. macar de ii cumparam niste saci de diferite culori - pt fiecare Zi a saptamanii, o culoare. Azi e marti, ca asa te vreu, treci in sacul rosu - Zi de rosu ;), planeta guvernanta Marte. si tot asa ... chestii socoteli, sa vada cat tin la el :2funny:
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #346 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 12:44 »
 ;D

Offline de_ana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #347 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 13:17 »
Una e sa vezi ca barbatul e atent cu tine, interesat sa-ti dea un sfat, sa-si spuna parerea si alta e sa-ti impuna cum sa te imbraci. Tipa e stilata, e o femeie de cariera, prin insasi preofesia ei tre` sa umble ca scoasa din cutie. I-a facut intr-o zi o "surpriza" si a dus-o intr-un mall si s-a apucat sa-i aleaga tinute.  ;D.
E normal, firesc sa-l intrebi( daca nu are un minim de spirit de observatie sa vada schimbarea de unul singur ;)) "iti place cum m-am tuns", dar in cazul relatat, el ii arata cam cati cm sa-si tunda din par, sa nu care cumva sa-si schimbe culoarea, etc. Trebuia sa folosesca doar parfumurile cumparate de el, doar bijuteriile primite de le el, a mers pana la a-i interzice sa mai poarte o bratara pe care i-o facuse mama ei cadou si care avea o valoare simbolica extraordinara pt ea. Aaaaa, si inca ceva ce-mi amintesc: mi-a povestit cam nelinistita ca tipul o sunase la cateva zile dupa ce-l cunoscuse, de vreo 10 ori intr-o zi si i-a trimis si vreo 40 sms. O suna noaptea la 12-1 sa vada daca s-a culcat :2funny: Eu i-am zis de atunci sa-l lase ca-i fileaza ceva, dar a vrut sa se convinga singura.
Din punctul meu de vedere asta nu e interes, ci .....nebunie. ;D
cel mai important in povestea asta e ca tipa s-a convins ! O0
Oamenii nu sunt prizonierii sorții ci ai propriei minți

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #348 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 17:08 »
da...insa a fost mirata sa auda ca la o saptamana de la despartire, craiul deja era cu altcineva... ;D
( mie mi se parea de la sine inteles :D)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline de_ana

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #349 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 18:35 »
da...insa a fost mirata sa auda ca la o saptamana de la despartire, craiul deja era cu altcineva... ;D
( mie mi se parea de la sine inteles :D)
si ce noroc pe noua lui cucerire, sa fie invatata sa devina dupa chipul si aseamanarea lui ! 8)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #350 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 18:47 »
Da, mare "noroc"...da` nu dureaza mult love story, o schimba urgent..daca n-o fi schimbat-o deja ;)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #351 : Joi, 09 Februarie 2012, 10:45 »
toate bune si frumoase! toata lumea impacata! unde este dependenta? :-\
poate doar in a face partenerele sa depinda de el? dupa cum se vede ... ii iese pe dos ...
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #352 : Joi, 09 Februarie 2012, 11:12 »
unde este dependenta? :-\

pai....azi cu una, maine cu alta, poimaine cu alta, etc...tipul spunea ca nu poate sta singur, ca avusese femei de le pierduse numarul. M-am mirat ca amica mea a putut alege atat de  prost, da-n fine, nu e treaba mea.

Cat priveste tema dezbatuta, depinde cine analizeaza, unii vad asta ca o dependenta, altii ca un mod firesc de viata ;)
mi-a placut mult raspunsul lui Caroline ::)

dependenta de femei NU te afecteaza in niciun fel... daca face parte din natura ta. Nimic din ce ne este intrinsec nu ne poate afecta.  ;D

Offline de_ana

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #353 : Joi, 09 Februarie 2012, 11:36 »
pai....azi cu una, maine cu alta, poimaine cu alta, etc...tipul spunea ca nu poate sta singur, ca avusese femei de le pierduse numarul. M-am mirat ca amica mea a putut alege atat de  prost, da-n fine, nu e treaba mea.

Cat priveste tema dezbatuta, depinde cine analizeaza, unii vad asta ca o dependenta, altii ca un mod firesc de viata ;)
aici nu stiu daca e vb de dependenta de femei ci mai mult de dependenta de control, control pe care il exercita impunand femeilor cu care are o relatie un anumit stil de viata, stil vestimentar, comportament, etc. asa se simte el bine cu el si puternic, controland viata si alegerile celorlalti sau mai bine zis ale femeilor

silviu

• Vizitator
« Răspuns #354 : Vineri, 09 Martie 2012, 23:26 »
STUDIU UIMITOR O doză de LSD "ajută alcoolicii să se lase de băut"

O doză din drogul halucinogen LSD i-ar putea ajuta pe alcoolici să renunţe la băut, potrivit unei analize a unor studii efectuate în anii '60.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #355 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 10:29 »
mi se pare cam ciudat sa tratezi o dependenta cu un drog  ??? o fi cum zic ei dar e ca si cum ai trata o raceala cu alta raceala

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #356 : Joi, 22 Martie 2012, 20:50 »
Nu stiu cat este de corect studiul acela din anii '60, dar este dovedit ca una din legile creierului este de a fi eficient, inclusiv cu lucrurile nocive... pentru a salva esentialul in detrimentul neesentialului. Exemple:
- In conditii de soc termic, degetele de la maini si picioare pot degera pana la necrozare si cadere, fiindca sunt lipsite de sange "intentionat" - sangele cald este pastrat la nivelul organelor interne vitale - adica mai bine fara extreimatati decat mort
- In cazul unei dureri bruste si intense (tradusa prin avertizarea "moarta posibila") orice alta durere dispare - daca te doare o masea si in acest timp iti rupi un picior, nu mai simti decat durerea fracturii - gradatia prioritatilor e aceeasi: mai bine un membru dureros decat unul lipsa.

Extrapoland la exemplul de mai sus, drogurile sunt mai tari decat alcoolul... deci cred ca e posibil ca un posibil narcotic mai puternic sa anuleze unul mai slab (precum reactia dintre un acid si o baza), cu o singura conditie: LSD-ul sa fie luat o singura data si nu sa inlocuiasca doza de alcool.  ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #357 : Joi, 22 Martie 2012, 21:20 »
..... cu o singura conditie: LSD-ul sa fie luat o singura data si nu sa inlocuiasca doza de alcool.  ;)

pai daca ar fi putut respecta aceasta conditie nu ar fi ajuns sa aiba nevoie de tratament pentru a scapa de alcool, ca de fapt problema de baza este tocmai puterea de a ramane abstinent  :coolsmiley:
si dupa droguri ce ar mai urma ca tratament ???

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #358 : Joi, 22 Martie 2012, 22:20 »
yoga sau iluminarea spirituala si o viata de ascet... dau si masochismul si autoflagelarea dependentele lor!   >:D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #359 : Joi, 22 Martie 2012, 22:53 »
si dupa droguri ce ar mai urma ca tratament ???
dupa LSD urmeaza heroina; p'orma cocaina; p'orma ciupercute halucinogene; p'orma etnobotanice; p'orma iarba si in final, uraaaa!!! ne intoarcem la alcool :thumbup: