Autor Subiect: Dependentele  (Citit de 150998 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Dependentele
« Răspuns #420 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:27 »
nu, bit, creca daca nu merge, nu e sa fie... nu e potrivitu'/potrivita. nimeni nu-i de vina.  :)
desi...cred ca e si ceva arta la mijloc, in iubirile de cursa lunga...multa intelepciune, ceva toleranta, doze mari de prietenie si tandrete...
iubirea e un dar, da' trebuie sa ai dibacia de a-l pastra, ingriji....zic, nu dau cu paru'. :)
:kissing:! Yep, that`s my brother! :strong: (very, very proud :))

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #421 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:32 »

Bitek, eu nu dau vina pe nicio parte, pur si simplu am invatat regula si constat... ca se confirma. In consecinta, cer de la fiecare parte ceea ce poate da mai bine si incerc sa fiu indulgenta cu ceea ce nu poate da... fara sa ma oftic.  :bully:

Ba io ma oftic. Si ma zbat. Si ma agit (bine, asta cu agitatul e din fabricatie la mine). Si ma stradui sa simt omul iubit cu fiecare por al pielii si in fiecare firmitura de gand, in fiecare clipa.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #422 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:33 »
si daca tot esti proud, mai na un motiv. :)  creca esecurile ne construiesc intelepciunea necesara pentru a pastra, ingriji, pretui, ceea ce ne e potrivit. numa' ca ne si erodeaza resursele...(de disponibilitate, calm etc...)  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #423 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:34 »

Ba io ma oftic. Si ma zbat. Si ma agit (bine, asta cu agitatul e din fabricatie la mine). Si ma stradui sa simt omul iubit cu fiecare por al pielii si in fiecare firmitura de gand, in fiecare clipa.
bre, tu graiesti ca un rac, nu ca un leu  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #424 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:35 »
Dap. Asa-i. Insa si varsta contribuie (cel putin in cazul meu). Bre, asta-i valabila pentru penultimul tau post ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #425 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:37 »
poate si ascendentu'. care-i?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #426 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:38 »
bre, tu graiesti ca un rac, nu ca un leu  :)
Io-ti zisei din capu`locului ca nu ma incadrez. De fapt, nu ma-ncadreaza zodiacul pe mine. ( :P, asta-i de leu  ;D)

L.E. Al meu ascendent sau...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #427 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:41 »
Avand in vedere ascendentul, se zice ca abia cu varsta vin relatiile de durata la Scorpioni.  :coolsmiley:

P.S.   :oops: iar am ajuns far away :offtopic:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #428 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:42 »
Io-ti zisei din capu`locului ca nu ma incadrez. De fapt, nu ma-ncadreaza zodiacul pe mine. ( :P, asta-i de leu  ;D)

L.E. Al meu ascendent sau...
pai al tau, ca pe-al meu il stiu.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #429 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:44 »
Avand in vedere ascendentul, se zice ca abia cu varsta vin relatiile de durata la Scorpioni.  :coolsmiley:

P.S.   :oops: iar am ajuns far away :offtopic:
adica esti pestisor cu ascendent scorpion? apa cu apa?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #430 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:44 »
Pai dupa cum se calculara, cica ar fi veninos.

Cat despre  :offtopic:, las`ca tot io-s de vina. Ca de-abia se invatara oamenii, n-are rost sa schimbam acuma.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #431 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:48 »
Pai dupa cum se calculara, cica ar fi veninos.

Cat despre  :offtopic:, las`ca tot io-s de vina. Ca de-abia se invatara oamenii, n-are rost sa schimbam acuma.
tot scorpion? e plin SCu' de veninosi.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #432 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:49 »
Io chiar nu mai stiu ce mai sunt... Ca pan-acum mi-au iesit vreo 3 variante de ascendent, pe 3 site-uri diferite. Oricum, nu mai sunt dependenta de horoscoape, premonitii, semne si superstitii. Chiar daca sa zicem ca ar exista ceva adevar pe-acolo, eu vreau sa cred ca pot fi ce vreau eu.  :angel:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #433 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:51 »
(Fii atenta cum iti stric cheful)
Mai Mica, io vorbeam cu Maria mai ieri, ca SC-u-i plin de oameni cumsecade. Si inimosi. Si blanzi. Si buni. Da`singuri. Si-i ziceam ca-i tare pacat...

L.E. Bine, asta a fost pana sa apar io, care v-am stricat media! ;D Plus ca mie-mi place bataia... :giggle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #434 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:56 »
da, am remarcat si eu ca lately s-au adunat oameni dinacestia...place.  o fi chestiune de vibratie?  :)
de ce sunt singuri? ma-ntreb si eu. ca-s si destepti si armoniosi fizic... nu-mi explic.