Autor Subiect: Dependentele  (Citit de 150967 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Dependentele
« Răspuns #435 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:57 »
Mie sa-mi strici cheful? Nu cred, ca sunt de acord cu tine...  :giggle:
Asteptam pragul critic atunci cand noi vom deveni normalitatea si uratii, raii, ticalosii, meschinii, placizii etc. vor deveni desueti.
(Vezi ca eu ma pricep mai bine la stricat cheful...)

P.S. Cred ca am mai descoperit o dependenta: de somn. Pai nu dormim in fiecare zi?! Eu cred ca tocmai ma duc sa trag o priza... de somn.  Noapte buna! :bow:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #436 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 23:02 »
Mie sa-mi strici cheful? Nu cred, ca sunt de acord cu tine...  :giggle:
Asteptam pragul critic atunci cand noi vom deveni normalitatea si uratii, raii, ticalosii, meschinii, placizii etc. vor deveni desueti.
(Vezi ca eu ma pricep mai bine la stricat cheful...)
zau ca asta sper si eu, Caroline, ca intr-o zi sa se atinga masa critica necesara sa se rastoarne raportu'.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #437 : Luni, 09 Aprilie 2012, 11:38 »
(Fii atenta cum iti stric cheful)
Mai Mica, io vorbeam cu Maria mai ieri, ca SC-u-i plin de oameni cumsecade. Si inimosi. Si blanzi. Si buni. Da`singuri. Si-i ziceam ca-i tare pacat...
Nu este niciun pacat. Stii vorba: "cine se aseamana se aduna".  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #438 : Luni, 09 Aprilie 2012, 11:54 »
El este cel mai "nenorocit" beţiv din România! A băut 60 de beri şi 2 litri de votcă într-o zi! "La 6 ani, mergeam cu sticla de vin la şcoală"
Tatăl său era miner şi alcoolic, clujRaul a început să bea de la vârsta de 3 ani când femeia care avea grijă de el îi combina ceaiul de tei cu vin pentru a dormi liniştit, obicei pe care l-a făcut şi la şcoală: "In clasa I duceam cate o sticluta de vin cu mine si beam pe ascuns ca sa nu ma vada colegii... Ma duceam in WC si beam."

Pentru dureri de orice fel, bunica lui îl "doftoricea" tot cu alcool: "Daca te durea burta luai afinata, daca aveai alte dureri luai un pic de coniac. Daca nu aveai pofta de mancare beai un pic de vin muscat sau feteasca. Apa foarte putin, ca era toxica."

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #439 : Luni, 09 Aprilie 2012, 12:51 »
Asta esti tu cand erai mic? De mic iti fugeau ochii dupa
 "'iepurasi"'ca tot vine iepurasul de Pasti

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #440 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 11:21 »
A băut 60 de beri şi 2 litri de votcă într-o zi! "La 6 ani, mergeam cu sticla de vin la şcoală"

m-am uitat pana la urma la tot reportajul cam in 3 episoade 
ce o fi in capul oamenilor aia de pun tuica sau cine mai stie ce licoare  copiilor cand sunt mici ca sa doarma  ???
pana la urma el se poate considera un victorios, a scapat cu viata de la morga, a reusit sa lupte cu o dependenta, a ajutat mai multi oameni, are o familie si se ocupa de un proiect de a deschide o clinica pentru tratamentul dependentilor

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #441 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 17:43 »
   Dacă îmi permiteţi, după atâtea dezbateri şi păreri, eu una cred că dependenţa este boala lipsei de voinţă şi a neputinţei de a ieşi din obişnuinţe.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #442 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 21:58 »
sunt de aceeasi parere, lucia  O0
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #443 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 22:39 »
   Dacă îmi permiteţi, după atâtea dezbateri şi păreri, eu una cred că dependenţa este boala lipsei de voinţă şi a neputinţei de a ieşi din obişnuinţe.
eu sunt dependent de Dumnezeu :angel: ce parere ai? sufar de o boala numita lipsa de vointa? ???

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #444 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 23:07 »
Dependenta este o boala e lipsei de sens.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #445 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 14:17 »
... si oare dependenta nu este si o boala a mileniului nostru? orice in ziua de astazi poate deveni o dependenta pentru ca omului modern trebuie doar sa-i dai un lucru care sa-i placa si va deveni dependent de el   :coolsmiley:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #446 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 18:03 »
Ba da. Asta nu dovedeste decat ca, mai nou, avem din ce in ce mai putine lucruri care sa ne placa si atunci ne agatam de orice substitut fara valoare.
Pana la urma, eu ajung sa cred ca pana si intratul asta pe forum aproape zilnic devine o dependenta (daca nu e deja). Pana la urma, daca am avea ceva superextraordinar de facut in acest timp, am uita sa mai deschidem calculatorul. Si ma-ntreb, oare cum traiau oamenii aia din secolul trecut, fara atatea stimulente (adictive sau nu, nu conteaza) si fara sa se planga atat de dependente?!  :coolsmiley:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #447 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 18:46 »
erau familisti si aveam cu ce sa-si umple timpul  :D

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #448 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 19:03 »
eu sunt dependent de Dumnezeu :angel: ce parere ai? sufar de o boala numita lipsa de vointa? ???

Silviu, doar dc te apuci din nou de fumat suferi de lipsa de vointa  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #449 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 19:17 »
nu ma mai apuc de fumat. mi-au zis neste fete ca ele nu s-ar pupa cu un fumator.