Autor Subiect: Dependentele  (Citit de 151021 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Dependentele
« Răspuns #405 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:49 »
mica, barbatul extraordinar de care te vei indragosti (la metrou  ;D) iti va oferi confort din toate punctele de vedere....da tre` sa crezi! :)

mda. in general cred, sper si ma straduiesac sa nu ma-ndoiesc, da' nush'... creca am imbatranit. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #406 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:50 »
eu am un paradox. ziceam, public si fara jena  :)

Tot public si fara jena, si eu am acelasi paradox... Asteptam raspunsuri de la expertii care au reusit sa faca 2 in 1.  oO

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #407 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:55 »
Nu, bre. Azi esti mai abatuta, doar.
Cred ca ala care a inventat chestia cu tantaru` si autocaru` a fost o "ea".  :tomato:
Valabil si si.  :P
Si  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #408 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:57 »
Cred ca ala care a inventat chestia cu tantaru` si autocaru` a fost o "ea".  :tomato:
foarte probabil. si-o fi fost ruda cu mine.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #409 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:59 »
Tot ce e posibil, lumea-i mica. Si orsicum, voi va tineti partea una alteia...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #410 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:01 »
Tot ce e posibil, lumea-i mica. Si orsicum, voi va tineti partea una alteia...
unii zic ca ne mancam unele pe altele.  ;D ce sa mai cred?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #411 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:03 »
Pai, in (conformitate cu) dulcele spirit (si psihic) feminin, aceste lucruri pot coexista.  :blush:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #412 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:05 »
cine sa mai inteleaga femeile, nu?  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #413 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:06 »
Si oricum, voi va tineti partea una alteia...

:happy: Bitek, cu asta ai fost total imprevizibil. Nici prin cap nu-mi trecea ca, scriind despre mine, as tine si partea alteia, era pura coincidenta de situatii.  :P Da... cum barbatii e de pe Marte si femeile e de pe Venus, una din regulile pe care le-am invatat din cartea aia e ca femeile vorbesc atunci cand simt nevoia sa vorbeasca pur si simplu... pentru asta, trebuie sa ai prietene, iar la prieteni barbati sa nu apelezi decat daca stii concret ce vrei de la ei sau cum te pot ajuta.  :giggle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #414 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:11 »
da' chiar, buna intrebare Caro, exista 2 in 1? Janeta, Guesswho si Delia spun ca da...insa ma-ntreb daca disparitia partenerilor lor n-a romantzat putin perceptia lor... de ce doar doamnele vaduve poarta amintirea unei iubiri cvasi-perfecte? ::)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #415 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:12 »
@Caro: Ouch!  :faint: Not tru. Deloc. Ce, crezi ca noi nu stim sa ascultam? Voi nu stiti cand sa va opriti! ;D
Cat despre ce vrei de la un barbat...chestia cu concretu`si la obect e specifica noua, urmasilor maimutelor, nu voua, fiicele Evei  :strong: asa ca daca vrei a te-ntelege cu mine, tre`sa vorbesti limba mea, normal... :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #416 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:14 »
Ce, crezi ca noi nu stim sa ascultam?
nu prea stiti, si cand expira termenu' de comunicare, va mirati ca va pleaca interlocutorul.  :bully:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #417 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:20 »
No, stii bine ca aici nu te pot contrazice. ::)
 Da`ca sa nu raman mai prejos, zic si io: cine a crezut ca poate multumi o femeie-i un fraier. Sau e o alta femeie. Ca doar ele stiu cum. (ca n-o fac, ei, asta e alta ciulama... ;D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #418 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:23 »
nu, bit, creca daca nu merge, nu e sa fie... nu e potrivitu'/potrivita. nimeni nu-i de vina.  :)
desi...cred ca e si ceva arta la mijloc, in iubirile de cursa lunga...multa intelepciune, ceva toleranta, doze mari de prietenie si tandrete...
iubirea e un dar, da' trebuie sa ai dibacia de a-l pastra, ingriji....zic, nu dau cu paru'. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #419 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:26 »
de ce doar doamnele vaduve poarta amintirea unei iubiri cvasi-perfecte? ::)

Pentru ca moartea este caz de forta majora care te scuteste de sentimentul de vinovatie, de nostalgiile inutile (ce-ar fi fost daca faceam altfel) si, in plus, autoiluzionarea ajuta... la mascarea durerii ca nu se mai poate face nimic. Asa ca... avantaje si dezavantaje in ambele.

Bitek, eu nu dau vina pe nicio parte, pur si simplu am invatat regula si constat... ca se confirma. In consecinta, cer de la fiecare parte ceea ce poate da mai bine si incerc sa fiu indulgenta cu ceea ce nu poate da... fara sa ma oftic.  :bully: