Autor Subiect: Croaziera Caraibe si sejur Guadelupa. Farmecul creol. 28 nov - 10 dec 2024  (Citit de 5969 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Croaziera Caraibe si sejur Guadelupa. Farmecul creol. 28 nov - 10 dec 2024
« Răspuns #30 : Sâmbătă, 02 Noiembrie 2024, 14:12 »
Perfect. Este foarte bine ca ati inceput din timp.

Offline sirc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #31 : Duminică, 03 Noiembrie 2024, 14:16 »
Am făcut chek-in 53227154  :applause:
Cristina

Offline Ioana Herinean

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #32 : Duminică, 03 Noiembrie 2024, 14:25 »
Buna ziua, eu am facut check in-ul. astept sa-l faca si partenera mea de cabina (booking nr. 53227163) ca sa ni se genereze documentele.
Bună ziua! Am făcut și eu Chuck in-ul 53227163

Offline Mihaela Ungureanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #33 : Duminică, 03 Noiembrie 2024, 18:36 »
 Buna ziua, am facut si eu check in ul, cu nr. 53226845, am vazut ca si colega mea de cabina l a facut.
 In legatura cu ora de intalnire/ plecare : inainte de a se anunta modificarea orei de zbor spre Paris, mi am rezervat un bilet pt transport spre Otopeni, cu sosire la 3: 30 ( eu venind din Iasi). Ajung deci cu mai bine de 2 ore inainte de 6:05, ora decolarii. Sper sa nu fie o problema.
 Mentionez ca anul trecut am calatorit de 2 ori cu SinglesCamp, tot cu insotitoarea noastra, Lidia, si nu ar fi nici primul zbor peste ocean, ma orientez repede. Alta varianta de a ajunge la aeroport nu am.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #34 : Duminică, 03 Noiembrie 2024, 19:59 »
Mihaela, cunosti cu siguranta raspunsul meu in ceea ce priveste ora de intalnire: este responsabilitatea si riscul asumat al fiecaruia de a ajunge la timp pentru imbarcare. Problema nu este de conexiune, ci de a ajunge la timp pentru imbarcarea la primul zbor. Am mai explicat aici pe forum: la un bilet tur - retur, daca primul segment nu se efectueaza cu zborul de pe bilet, SE ANULEAZA INTREG BILETUL. Deci este ceva ireparabil. Am avut situatii de persoane care au pierdut excursia, pt ca au mers pe ideea ca 2 ore sunt de ajuns. Da, intradevar sunt, dar in conditiile in care ceva produce intarziere (tren, masini etc), cele doua ore sunt pulverizate si se ajunge in situatie critica. Drumul de la Iasi este lung, pot aparea tot felul de probleme si situatii pe traseu. Imi amintesc ca pe vremea in care faceam business, trebuia sa ajung la Frankfurt pentru o intalnire importanta. Am plecat din Sibiu cu o marja de 5 ore, dar un accident care a oprit circulatia, m-a determinat la o solutie disperata: cand am vazut ca au trecut 3 ore si jumatate, am rugat politaii sa ma inteleaga si sa ma lase cumva sa ocolesc pe zona necarosabila pt a depasi zona in care era blocajul. M-au inteles, am reusit sa trec si am gonit ca un nebun pana la aeroport. Am lasat masina total aiurea si am ajuns la limita-limitelor. Ti-am dat acest exemplu din experienta mea, pentru a-ti explica ce se poate intampla pe drum.

Eu prefer sa iau o marja de siguranta care sa acopere si eventualele probleme de pe traseu, pentru a ma asigura ca lumea ajunge la timp pt imbarcare. Personal si daca merg cu grupul si daca merg cu familia sau prietenii, la o astfel de excursie cu zboruri atat de lungi si complexe imi iau toate masurile de siguranta posibile: vin cu o seara inainte in Bucuresti si dorm la un hotel foarte aproape de aeroport si niciodata nu am sosit mai tarziu de 3 ore inainte de plecare.

Stiu ca pentru a ajunge in Bucuresti si aeroport, nu sunt multe posibilitati, dar evitati intotdeauna marjele de timp atat de stranse. Este recomandarea mea.

Offline Pia Ionita

• Newbie
  • *
  • Calatorind evoluezi
« Răspuns #35 : Luni, 04 Noiembrie 2024, 13:42 »
Salut,
Azi am facut check in pentru 53226843. O astept pe Delia pentru procesare check in.

Pentru poza sa aveti activata camera.

Pe vas se poate utiliza si Debit Card? Eu le am pe toate Debit Card.  :-\

Pentru inregistrare card in sistemul MSC, despre care am vazut ca nu este obligatoriu, se mentioneaza credit card.
Muzica este arta sentimentelor

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #36 : Luni, 04 Noiembrie 2024, 19:13 »
Eu am lucrat tot timpul cu business card, deci un debit card. Nu am intalnit situatii de refuz de debit card. Important este sa aiba bani, iar banca sa dea acces la contul curent. Asta am mai vazut, banci care au refuzat tranzactia de transfer bancar card - cont MSC. Poate ca banca percepe ca frauda, nu stiu exact. Dar am vazut ca s-a rezolvat, cu un tf.

Offline ANCUTA66

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #37 : Marți, 05 Noiembrie 2024, 11:36 »
Buna ziua, eu ajung in Bucuresti cu o seara inainte( in 27.11) si doresc sa ma cazez la hotel Otopeni. Daca mai este cineva in situatia mea si doreste sa impartim o camera o rog sa ma anunte la tel 0741196722.

Offline Ady

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #38 : Duminică, 10 Noiembrie 2024, 20:20 »

Buna seara,
Am primit tichetul de imbarcare dar nu am gasit formularul de sanatate.
Mai am o nelamurire  referitoare la ora de check-in pe vas.Pe bilet scrie ca acesta incepe la ora 11 si dureaza o ora, iar noi la ora 11 plecam de la hotel..

• Newbie
  • *
« Răspuns #39 : Duminică, 10 Noiembrie 2024, 23:06 »
Buna seara, asa este, in atasamente nu se regaseste formularul de sanatate. Si intr adevar, MSC anunta imbarcarea intre 11si 12 ora locala.
In legatura cu intalnirea la Bucuresti, am inteles ora decalata, adica 3:05. Exista si un loc anume pe aeroport, gate ceva ?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #40 : Luni, 11 Noiembrie 2024, 10:27 »
Lidia va adapta plecarea de la hotelul din Guadelupa, la ora pe care o aveti pe ticket-uri. Nu trebuie sa va faceti probleme din asta, este o problema organizatorica ce tine de noi. Daca majoritatea aveti 11:00 atunci plecarea de la hotel se va face la 09:30.

Locul de intalnire este mentionat in programul excursiei, ziua 1 si pe site si pe forum.

In legatura cu formularul de sanatate, va fi nevoie sa vad ce imi spune Lidia, nu sunt in tara sa pot incerca un cont. Este posibil sa poata fi bifat la online check in, dar repet nu am cum sa incerc de aici, fara computer si acces la un cont.

Offline lm

• Newbie
  • *
« Răspuns #41 : Luni, 11 Noiembrie 2024, 10:58 »
Buna ziua,
Da formularul de sanatate nu este atasat.
Locul de intalnire la aeroport ese in fata cafenelei Lavazza, la ora 3.05.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
« Răspuns #42 : Luni, 11 Noiembrie 2024, 17:43 »
Nu mai este nevoie de formularul de sanatate, de aceea nu apare in documentele primite.

PRINTATI EMBARKATION FORM si ETICHETA care va trebui prinsa de bagaj in ziua imbarcarii. Puneti-le intr-o folie si pastrati-le in bagajul de mana. Voi lua eu un capsator  pentru a prinde capetele.

Asocierea cardului de credit/debit se va face pe vasul de croaziera. Nu se poate face online.

Intalnirea grupului este Joi, 28 noiembrie, ora 3.05 dimineata, la Aeroport Otopeni,  Plecari Internationale, zona din dreapta a salii, in fata cafenelei Lavazza.

Inca nu s-au emis biletele de avion, dar ultimul orar afisat este:

28 noiembrie AF1089 06:05 BUCHAREST OTP  - PARIS CDG  08:25     
28 noiembrie AF744  14:45 PARIS CDG  - POINTE-A-PITRE PTP 18:35     

09 decembrie AF745  21:00 POINTE-A-PITRE - PARIS CDG 10:15 (10 decembrie)                                                                             
10 decembrie AF1088 17:30  PARIS CDG - BUCHAREST OTP  21:20

@Mihaela Ungureanu, suntem inca 5 persoane care venim din Iasi si am ales sa venim la Bucuresti pe 27 noiembrie cu trenul care pleaca la 14.20. Vom ramane la Hotel Otopeni si avem transfer gratuit de acolo. Daca vrei sa vii si tu cu noi, scrie-mi. Este o colega care a postat mai sus un mesaj pentru partajare camera la Otopeni "Buna ziua, eu ajung in Bucuresti cu o seara inainte( in 27.11) si doresc sa ma cazez la hotel Otopeni. Daca mai este cineva in situatia mea si doreste sa impartim o camera o rog sa ma  anunte la tel 0741196722.

Voi mai reveni cu detalii! Spor la pregatiri :)

Offline Maria Lazar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #43 : Luni, 11 Noiembrie 2024, 19:01 »
Buna seara!

Check-in rezolvat. BN 53226848.

• Newbie
  • *
« Răspuns #44 : Luni, 11 Noiembrie 2024, 21:31 »
Buna seara, acum e mult mai clar.
In legatura cu deplasarea spre Bucuresti, pt economie de timp si pt a fi sigura de ora, eu mi am luat bilet de avion pe 27 seara. Voi sta putin pe aeroport.
Multumesc, astept sa ne (re)intalnim !