Autor Subiect: Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024  (Citit de 7202 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024
« Răspuns #45 : Marți, 29 Octombrie 2024, 19:19 »
Am reusit sa rezolv in sfarsit epopeea asta a a boarding pass-urilor de imbarcare. Ce s-a intamplat, ce s-a produs, nu mai conteaza. Ei spun ca de la noi este vina, ca s-au facut modificari si s-a dat intreg grupul peste cap, eu cred totusi ca a fost un bug, activat da...tot de noi. Dar o aplicatie n-ar avea voie sa se blocheze la o greseala. Oricum nu mai conteaza, principalul este ca acum avem boarding pass-urile si etichetele de bagaje.

Mi-a fost teama sa va anunt sa descarcati, sa nu mai apara inca ceva, asa ca am rugat linia sa-mi transmita pe Email boarding pass-urile si etichetele. Le-am primit si le-am transmis tuturor. Daca este cineva care nu a primit sa-mi transmita Email pe office@singlescamp.ro si am sa retransmit.

Din acest moment misiunea mea s-a incheiat. Ies de tot de aici. Recomandarea mea este sa cititi ceea ce am scris si recomandat. Am primit intrebari a caror raspunsuri erau continute in ceea ce am explicat deja. De aceea spun ca unele persoane nu citesc tot cu atentie.

Va urez drum bun, sa ajungeti cu bine la Barcelona, apoi pe vasul de croaziera. Tineti-va de grup, bucurati-va ca sunteti mai multi, pentru a socializa, pentru petrece timp impreuna. Banuiesc ca acesta este motivul pentru care ati ales sa mergeti cu un club si nu cu o agentie de turism.

Offline LALA POREA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #46 : Marți, 29 Octombrie 2024, 20:36 »
Multumesc mult pentru recomandari si ajutor! Toate detaliile prezentate mai sus mie personal imi sunt de mare folos. Apreciez efortul! 😊
Lala

Offline Orhidee

• Newbie
  • *
« Răspuns #47 : Marți, 29 Octombrie 2024, 21:12 »
La mine este o gresala in biletul de croaziera.Corect data emiterii si expirarii pasaportul este 17-09-24 si 17- 09-34 si s-a trecut gresit 17-10-24 si 17-10-34.Se mai poate face ceva?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #48 : Miercuri, 30 Octombrie 2024, 07:39 »
Greseala vine din faptul ca atunci cand m-am oferit sa va repar greseala si v-am solicitat sa-mi transmiteti detaliile d-voastra, mi-ati transmis eronat datele de pe pasaport. Verificati Email-ul pe care mi l-ati transmis: "data emiterii17-10-2024 ,data expirarii 17-10-2034"

In momentul acesta nu se mai poate absolut nimic. Dar este o greseala minima, nu este nici cea mai mica problema.

Offline Orhidee

• Newbie
  • *
« Răspuns #49 : Miercuri, 30 Octombrie 2024, 09:17 »
Da...Multumesc frumos!

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #50 : Miercuri, 30 Octombrie 2024, 18:29 »
A mai ramas foarte putin  *|*
S-au trimis si s-au scris pe forum numeroase mesaje foarte importante, sper ca ati parcurs cu atentie toate informatiile prezentate.
Am sa reiau in continuare cele mai importante informatii, cu accent pe aspectele ce tin de organizare.

Grupul de Wapp pe care l-am creat il vom folosi pe perioada excursiei.
Pâna atunci, Forumul rămâne mijlocul oficial de comunicare, deci verificati in mod constant pentru ca aici vom scrie in cazul in care apar noutati.

Doar Andrea K nu mi-a transmis ca doreste sa faca parte din grup,  sper ca a citit tot ce s-a scris pe forum si email.

Ora si locul de intalnire: vineri 1 noiembrie orele 11:30 am aeroportul Henri Coanda, in zona scarilor rulante, in partea dreapta cum intrati in holul principal din terminalul Plecari (unde era cafeneaua Lavazza)

Va rog sa va luati toate masurile de precautie si sa ajungeti la timp, sa ne cunoastem, mai ales ca avem o conexiune in Frankfurt.

Avem zbor:
01NOV 14:35 LH 1419 Bucharest Henri Coanda (OTP) - 2h 40 min - Frankfurt International (FRA) 16:15
01NOV 17:40 LH 1134  Frankfurt International (FRA) Terminal 1 - 2h 05min - Barcelona-El Prat Airport (BCN) 19:45

In mod normal, timpul pe care il avem la dispozitie intre cele doua zboruri este suficient insa, in cazul in care zborul are intarziere, va trebui sa ne grabim.
Uneori, in cazul in care intarzierea este mare si poarta de imbarcare in Frankfurt este mai departe, cineva din partea companiei Lufthansa ne asteapta si ne conduce prin aeroport. Insa nu va bazati pe acest lucru. In cazul in care se intarzie prea mult, personalul insotitor nu ne asteapta. Nu vreau sa va sperii, doar sa fiti foarte atenti la aceste aspecte. Deci, in cazul unei intarzieri, faceti tot posibilul sa fiti in preajma mea.

Nu uitati sa va activati serviciul ROAMING!

Documente de calatorie :
Pasaportul
Recomand sa aveti la voi si cartea de identitate
Biletul de avion salvat in telefon/tiparit
Asigurarea medicala – optionala dar recomandata
Documentul de imbarcare pe vasul de croaziera si etichetele pentru bagaje

Recomandat sa aveti si un rezumat al serviciilor achiziționate, inclusiv excursiile optionale

Pentru cardul de croaziera pe care il vom primi pe vas, puteti cumpara de la bordul vasului un suport care se pune la gat, ca o legitimatie dar puteti sa va aduceti si voi.
Foarte mare atentie la acest card, sa nu il pierdeti ! Va trebui sa il aveti in permanenta la voi. 
Cu acest card se intra in cabina, se plateste pe vas si tot cu acest card se coboara in porturi si se urca inapoi pe vas.

Bagaje
Ca bagaje va recomand un troler si un rucsac, in limita acceptata de compania aeriana.
Nu recomand troler de cabina pentru ca nu este chiar simplu sa il manipulati pe distante lungi, scari rulante in aeroport etc , nu uitati ca mai avem de mers pe jos si in port.

Va recomand, de asemenea, sa va puneti un schimb in rucsac, lucruri de stricta necesitate, in cazul in care bagajul de cala nu ajunge odata cu noi la destinatie – rar, dar se mai intampla.

Echipament
Gasiti un mesaj intr-o postare anterioara despre tinuta pe care o puteti adopta pe vasul de croaziera.
In principiu, o tinuta putin mai eleganta pentru restaurantul a la carte unde vom lua cina, petreceri, dar pentru bufet, momentele mai lejere pe vas, tinute comode.
Pentru ziua libera in Barcelona, excursiile optionale: imbracaminte si incaltaminte, sport, comode. Neaparat si o haina de ploaie, pelerina/umbrela, incaltaminte impermeabila.
Nu uitati costumul de baie, slapi, prosoape pentru piscina primim pe vas.

Temperaturile vor fi in jur de 21-22 grade ziua, dar seara este rece, deci cel mai bine va imbracati in straturi, sa aveti si o haina mai groasa.

Bani
In primul rand va trebui sa aveti la voi pe un card sau cash 150 de euro, pentru a constitui depozitul pe cardul Costa.
Taxa pentru servicii la bord la bordul navei este de 11 €/persoana/noapte
+
54 euro cash pe care ii voi strange eu, reprezentand:
Transferul aeroport – hotel Barcelona si in 3 noiembrie la 12:00 de la hotel – portul de imbarcare in croaziera. 27 euro/persoana

Tur pietonal Barcelona 12 euro/persoana

Tur pietonal Napoli 15 euro/persoana

In plus, va mai fi taxa de oras in Barcelona.
Urmeaza sa va spun cat este pentru ca incepand cu 1 octombrie a fost modificata din nou (era in jur de 4 euro/persoana/noapte)

Foarte mare grija la bani, lucrurile personale in Barcelona si in porturi.
Luati doar o suma mica de bani cu voi, lasati pasaportul la hotel, pe vas.
Cardul de croaziera serveste si ca document de identificare.

Program

Atat pe vasul de croaziera, in timpul excursiilor optionale organizate de Costa sau cele private doar cu grupul nostru, este foarte important sa respectati orele stabilite.

Subliniez in mod deosebit respectarea orelor la care trebuie sa fim inapoi pe vas.
Vasul de croaziera pleaca intotdeauna la ora stabilita. Indiferent de motiv, nu asteapta.
Ghizii de la excursiile optionale de asemenea, nu asteapta intarziati.
Vom primi zilnic programul in cabina cu orele la care vasul ajunge si pleaca din porturi, orele la care incep excursiile optionale.
Orele se mai pot schimba, de aceea trebuie sa consultam cu atentie programul zilnic.
In cazul excursiilor optionale COSTA, va trebui sa fim la locul de intalnire stabilit cu 10-15 minute inainte.

Transportul in ultima zi spre aeroport il voi aranja dupa ce incepem croaziera - este posibil ca ora de sosire in portul din Barcelona sa se schimbe si, de asemenea, trebuie sa mi se comunice ora la care putem debarca (nu coboara toata lumea de pe vas odata).

Referitor la mesele in Barcelona, nu avem rezervare de grup nici seara cand ajungem si nici a doua zi.
In cazul in care doriti sa iesiti sa luati masa, va fi nevoie sa va grupati pe grupuri mai mici pentru ca sunt sanse mici sa gasiti mai multe locuri libere intr-un singur local.
Am incercat dar mi-a fost imposibil sa gasesc un restaurant aproape de hotel care sa ne primeasca vineri seara pe toti fara un meniu impus care costa de la 30 de euro in sus.
In general, este recomandat sa se faca rezervare, in special pentru cina.

Despre croaziera propriu-zisa vom mai discuta cand ne intalnim.

Spor la pregatiri, daca mai e ceva important, va rog sa scrieti aici.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #51 : Joi, 31 Octombrie 2024, 10:59 »
Eu am reusit sa imi fac checkinul online la ambele segmente de zbor - fiind bilet de grup, nu intotdeauna este posibil.
Am folosit booking reference number N5T8WT si mi-am schimbat locul gratuit (nu sunt prea multe optiuni).
Am locul 16F si 14 F.
Vom trece oricum pe la ghiseul de check-in din aeroport sa lasam bagajele de cala, deci nu trebuie neaparat sa va faceti checkinul online.

Ne vedem maine la 11:30!  *|*

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #52 : Marți, 12 Noiembrie 2024, 13:21 »
Croaziera pe Mediterana s-a incheiat, raman amintirile si prietenia de care ne-am bucurat in cele 7 zile pe mare.. :smitten:
Va multumesc inca o data pentru ca ati fost un grup unit si vesel, asa cum imi doresc mereu  :thumbup:

Reiau câteva din impresiile voastre, sunt importante pentru toti cei care au contribuit la aceasta experienta:

A fost o experiență tare frumoasă și o plăcere să vă cunosc 🤗

Mi a facut placere sa va cunosc. A fost o experienta placuta!

Aștept sa ne revedem cu bine și altădată 🥰🍻🫂🍸🙏🎉

A fost o experiența minunata si voi toți o companie deosebit de plăcută.Sper sa ne mai revedem si cu alte ocazii!

Mulțumesc și eu! Ați fost toți minunați și sper să ne revedem curând!

Da! Deosebita experienta,  deosebiti oamenii! Mi-ar placea sa ne revedem si in alte excursii. Va doresc sa fiti mereu fericiti si sanatosi. Si nu uitati sa zambiti! 😀🤗😘

Si mie mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi la excursia asta! O experienta deosebita!

Excursia si oamenii au fost de nota 10. Mulțumesc Dianei pentru grijă si atitudine. 🥂

Bună dimineața tuturor.... cu sufletul și memoria pline de amintiri minunate. Mi-a făcut placere sa va cunosc, va doresc sănătate, și experiente de călătorie cât mai multe pe măsură așteptărilor voastre.
Mulțumesc Diana pentru ghidaj, răbdare și grija. 🙋‍♀️🤗💋