Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
carmentoma:
Saturn, acum ca ai devenit admin, (apropos: felicitari pentru asta, din tot sufletul!) poti sa stergi toate aceste mesaje, dar te rog sa astepti sa vedem o reactie de la silviu si dupa aceea sa o faci! E bine sa stie ca suntem alaturi de el si de oricine altcineva care ar fi deranjat oarecum sau dezamagit! Vrem sa ramanem o mare familie, care tinde sa creasca in continuare, nu sa se micsoreze! Sunt convinsa ca ai inteles ceea ce am vrut sa zic!
pe_jumate:
a zis cineva carmen? iacata-ma-s!
la inflatia de carmene de pe forum, ma gandesc ca, la fel ca mine, sunt o multime de ochisori care se gandesc, personalizat, la toleranta si la familia SC..
si cu toatele, si eu si toate celelalte iubitoare de toreadori cu sau fara spada de pe aici, nu vrem fundamental decat binele chiar daca putem fi citite in felurite moduri .. asa ca, hai sa traiasca si toreadorul si taurul si publicul si cu totii sa cantam iubirea si binele (uneori inexplicabil) pe care ea il aduce .. :-* :-* :-*
hai la habanera..
Manfred:
--- Citat din: silviu din Joi, 08 Iulie 2010, 15:42 ---nu inteleg de ce mi-a disparut un mesaj, fara nicio explicatie :-\
daca asta-i obiceiul moderatorilor, eu ma retrag.
va doresc toate cele bune.
--- Terminare citat ---
Silviu, eu am şters mesajul tău. Nu mi s-a părut necesar să dau explicaţii pentru că mesajul tău era destul de explicit! :)
Membri ai acestui forum au fost deranjaţi mi-au reclamat mesajul tău si am considerat ca au dreptate. Asta e tot.
Nu mi s-a părut necesar să-ţi fac morală, să te cert, să-ţi dau vreo sancţiune, etc., l-am considerat ca pe o simplă scăpare din partea ta, aşa cum putem avea oricare dintre noi, aşa că l-am şters.
Poate că ştii că nu îmi place să şterg mesajele nimănui, în toată “cariera” mea de moderator pe acest forum am mai şters doar 2 (două) mesaje, dintre care unul era al meu! :)
Deci nu am vrut să dau amploare unui lucru minor, mă mir că o faci tu. Am venit cu aceste precizări publice ca să fie totul clar să nu creadă nimeni că e ceva ascuns, tenebros sau complicat.
În locul tău aş vedea partea pozitivă a evenimentului, şi anume că există membri ai acestei comunităţi care îţi duc lipsa. Desigur, tu faci cum vrei, it’s a free world.
Ayouni:
Despre viata cu Dr. Faust!
"Nur der verdient sich Freiheit wie das Leben, der taeglich sie erobern muss" care
s-ar traduce in felul urmator: "doar cine-si cucereste in fiecare zi libertatea si viata, doar acela le merita cu adevarat".
Am putea sa ne intrebam ce facem in acest sens ? ce actiune am luat astazi, ce am facut in concret pentru ca viata mea sa fie mai buna ? mai frumoasa ? nu ma refer la lucruri extrordinar de mari, dimpotriva, lucruri simple, mici, care sa ne dea o stare de bine interioara, sa ne faca sa simtim ca traim cu adevarat.
Experienta lui Faust m-a fascinat din totdeauna, dorinta lui de a cunoaste si a se bucura de un moment de fericire unica. Pentru asta a facut un pact cu Mephistopheles, am mai scris pe un topic despre acest lucru, mai demult...
Doar cand Fausta avea sa cunoasca acel moment unic de fericire absoluta, doar atunci Mephistopheles va putea sa-i ia sufletul.
Stiti unde a gasit Faust fericirea maxima si a rostit magicele cuvinte, opreste-te clipa, esti asa de frumoasa ?
Ayouni:
cateva picaturi de viata din ceasca cu lumina a prietenei mele, mona: sub forma de intrebari, le-am citit cu atentie si am avut un raspuns pozitiv la fiecare dintre ele.
este una insa care mi-a dat mult de gandit "iti iubesti viata?"... pentru ca imi dau seama ca din cand in cand fac anumite lucruri de parca nu as mai iubi-o, desi am fost pana nu demult foarte pasionata de ea.
"Ai ascultat vreodata sunetul ploii cu adevarat? Sunt clipe ce iti spala gandurile lasandu-le curate.
Te-ai inclinat vantului calator ce poarta pretutindeni farmecul frunzelor ce ating pamantul in primul lor sarut? Sunt clipe ale amorului candid , atat de pur.
Ai inteles iubirea din acea singura privire? Fara cuvinte si miraje ci doar un suflu , un fluid , inodor si insipid insa pe care sa il simti , sa-l gusti , sa il privesti.
Te-ai trezit candva langa trupul proaspat al celui iubit , oferindu-i mangaierea dragostei doar privind-ul , topindu-va in dezmierdarea atingerilor fara a-i cere nimic inapoi?
Te-ai abandonat momente in sir in bratele ierbii , acoperit de valul ca de matase calda al razelor de soare , traind intens realizand ca si tu esti acea picatura unica si totusi aceeasi , din marele ocean al universului?
Ai inteles oamenii din jurul tau , intelegandu-ti propriile defecte , multumindu-le pentru lectiile oferite gratuit , purtandu-te cum tu ai dori sa fii tratat, bucurandu-te de calitatile lor , rezolvandu-ti slabiciunile tale ?
Te-ai bucurat de ceea ce traiesti , de ceea ce intalnesti, de ceea ce ai ? Iti iubesti viata ?
Inca nu este timpul pierdut … poate ca nici eu inca nu stiu nimic dar continui sa invat - a trai."
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă