Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
pe_jumate:
@silviu: daca iubirea era the issue aici, ok, hai s-o zic si pe asta: hai inapoi, ca te iubesc! :-*
carmentoma:
Silviu, mie din peste 2250 de mesaje mi-au mai ramas putin peste 1600! Unul dintre motive este faptul ca s-au mutat topicuri intregi in arhiva! Iar celalalt este faptul ca anumita mesaje degenerasera intr-o discutie care nu facea bine nimanui, cu atat mai putin forumului! Eu una chiar ma bucur ca adminul m-a ajutat in acest fel! Cat priveste renuntarea ta, eu ca mama a ta aici pe forum te sfatuiesc sa te mai gandesti! Daca tii cat de putin la noi, cei cu care ti-ai petrecut ultimele luni, nu ar trebui sa ne abandonezi!
luciamanta:
Silviu, fii barbat! Sa stii ca aduci acestui forum, sarea si piperul de care are nevoie. De multe ori m-am amuzat si chiar m-am entuziasmat de jocul cuvintelor tale, de mesajele tale directe, sincere. Nu este pacat sa ne parasesti astfel? Nici macar nu ne-ai pupat inainte de a ne spune "la revedere". Uite, si mie mi-au disparut o serie de mesaje cu ocazia regandirii organizatorice a forumului. Foarte bine.Te astept sa revii. Da? Sa nu ma dezamagesti. Astept mereu,sa stii...Cu drag si dor, a ta confidenta
EUGENIA110:
Silviu, nu pleca!!!!! :-*
Saturnianul:
Ok dragilor, hai sa revenim totusi la tema acestui topic. Am divagat, inclusiv eu, ca de, oameni suntem, dar sa intram pe linia de plutire. Daca se vrea totusi continuarea discutiei, s-o mutam va rog pe alt topic. Cel de Anunturi ale userilor e cel mai potrivit.
Va rog asta, fiindca nu pot fi mutate mesajele fiecaruia in parte la topicul potrivit. Si vreau sa cred ca nici nu e cazul sa se faca asta, chiar daca s-ar putea :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă