Arhiva > Arhiva
Viata si valoarea ei
Ayouni:
tot prietena mea, mona, mi-a scris urmatoarele randuri astazi, in legatura cu terapia iertarii in care ea crede si pe care o practica:
IARTA-MA! TE IERT! MULTUMESC! TE IUBESC!
Lectiile vin intotdeauna atunci cand esti pregatit, iar daca vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ti trebuie pentru pasul urmator - Paulo Coelho
In ultima vreme am fost nevoita sa aplic aceasta terapie, pentru ca altfel nu ma vindecam, s-ti spun cu certitudine ca la mine a functionat perfect.
Eu am folosit numai prima parte a frazei, si anume iarta-ma ca te tin prizonierul gandurilor mele, si am spus-o oricui care imi venea in gand mai mult de cateva ori, intrucat asta insemna ca acolo aveam o problema. A functionat perfect si pot spune ca ma simt extrem de usoara si cu multa pace in suflet. Voi continua sa o spun si de acum inainte, pentru ca am inteles ca iertarea este singura modalitate de a aduce lumina si iubire in viata noastra, este singura stare compatibila cu noua energie in care ne aflam acum.
voi incerca sa o pun si eu in practica, sa vedem daca functioneaza si la mine.
luciamanta:
Ayouni, ma uimesti pe zi ce trece. Ma bucur ca te-am cunoscut.
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 23 August 2010, 16:32 ---Ayouni, ma uimesti pe zi ce trece. Ma bucur ca te-am cunoscut.
--- Terminare citat ---
mai luci mai, ma coplesesti :-* tu esti cea care ne uimesti, pentru ca ai atatea de facut, ai atata grija de parintii tai... alergi tot timpul de colo colo! si totusi duminica, in loc sa te odihnesti, ai mers sa vizitezi acea doamna de 94 de ani! asta da fapta buna, tu esti demna mai curand de toata admiratia. si eu ma bucur ca te-am cunoscut si sper ca in curand vom avea ocazia sa ne si vedem. in curand incepe stagiunea la teatru, la opera, opereta... concertele la radio! si excursiile de o zi doua! vom avea "things to do, places to go, people to meet" vorba unei expresii (aprox. "lucruri de facut, locuri de vizitat, oameni de cunoscut").
luciamanta:
Teatrul intotdeauna m-a fascinat! Teatrul ma face fericita! Ce as dori insa cel mai mult in viata, ar fi sanatate si timp! Cat mai mult timp!
Ayouni:
am vrut sa postez aceste poze la topicul "raiul pe pamant" dar am vazut ca nu se mai poate. deoarece sunt foarte frumoase si vreau sa le impartasesc cu voi, le voi posta aici:
este vorba despre insula thassos din grecia, la marea egee, un adevarat colt de paradis.
prima serie:
Thassos plaja marea egee
thassos apa marii
thassos tavern
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă