Arhiva > Arhiva

Viata si valoarea ei

<< < (17/87) > >>

EUGENIA110:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 07 Iulie 2010, 23:34 ---sufletul conteaza, nu partea fizica :D

--- Terminare citat ---

Nu incerca sa fii ironic, nu-ti iese .......
   Am uitat ca tu ai un ideal al oamenilor doar d p d v al sexului, noi discutam despre omul ideal din toate punctele de vedere.  :P

pe_jumate:
din pacate, tind sa ii dau dreptate lui @silviu.. daca cel cu care ma intalnesc prima oara pica la "testul de chimie" la prima vedere.. adio curiozitate de a-i intelege sufletul, care, nu de putine ori, e unul sensibil si delicat iar omul probabil are inca multe de spus ..
.. vorbesc din propria experienta.. am comunicat exceptional cu cativa oameni pe internet, iar cand ne-am vazut in sfarsit pentru o cafea, intr-un loc public .. mi-a disparut brusc entuziasmul, s-a rupt visarea si aveam o nevoie ingrozitoare sa merg acasa urgent.. :-\

silviu:
nu inteleg de ce mi-a disparut un mesaj, fara nicio explicatie :-\
daca asta-i obiceiul moderatorilor, eu ma retrag.
va doresc toate cele bune.

pe_jumate:
@silviu dear, nu fi atat de nefericit pentru lipsa explicatiei pe tema mesajului disparut  .. ...  nu era nevoie de nici o explicatie pentru ca mesajul ala era el insusi prea explicit, ma-ntelegi...
..hai inapoi sa combatem, don't give up atat de copilareste, ca suntem copii mari, ce naiba?!?! :-* :-*

Saturnianul:
Silviu, si mie mi-au disparut niste mesaje prin arhivarea unor topic-uri care nu mai erau folosite. Poate e unul din acele mesaje.

Daca era un mesaj (prea) explicit, cum zice Carmen, atunci explicatia exista cel mai probabil in regulamentul forumului. Daca incalca unul din punctele de-acolo legate de conduita, atunci nu mai era nevoie de nici o explicatie suplimentara :)

Acum, nu stiu in ce situatie te afli tu dar, oricare ar fi, ma asteptam la o abordare mai matura din partea ta. Asta daca nu cumva te joci cu noi, sa vezi cit de mult te iubim  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă