rezultatele "cu big brother" dovedesc faptul ca nu toti elevii sunt croiti pentru un bacalaureat teoretic si ca reinfiintarea scolilor profesionale legiferata de Funeriu este o "mutare" inteligenta. mai bine niste meseriasi buni (de care ducem mare lipsa) decat niste intelectuali prosti (nascuti cu duiumul in pepinierele universitare particulare).
Tocmai ce l-am urmarit si re-admirat pe Funeriu, pe b1, explicand, printre alte subiecte mult mai serioase, de ce nu a aratat diploma sa de bacalaureat celor care sustineau (pe Antene, of course), in mod stupid, ca nu o are, desi este "elementar" ca nu-ti poti da un doctorat in Franta, cu un laureat al premiului Nobel, sarind etapa bacalaureatului..... acesta este nivelul (low, low, low) aparatului de discreditare "copy-paste".
Pentru ca astazi o duduie atoatestiutoare explica in metrou, unui oponent in opinii, ca l-a vazut ea pe X la teve explicand cum "toate doctoratele sunt plagiate", si-am coborat iritata teribil de efectul magariei pontiste (denigrarea in bloc a muncii atator oameni, pentru ca
unul singur se apara manjindu-i pe toti!), m-am bucurat formidabil cand am citit acest articol. Era absolut necesar sa se ia atitudine ferma si e absolut necesar sa fie sanctionat acest plagiat, altfel toate universitatile si universitarii cu doctorate adevarate sunt/raman denigrati.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/scrisoare-deschisa-a-oamenilor-de-cultura-din-romania-gestul-domnului-ponta-reprezinta-o-99117.html