Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 680490 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1425 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:25 »
nush' cum procedati, da' eu ma bag in comisia de evaluare, ca un frate mai mare ce sunt.  ;D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1426 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:25 »
:) de cate ori vad un copil frumos nu pot sa ma abtin... ii ador. si culmea e ca inainte de a-i avea pe ai mei, n-aveam nicio sensibilitate speciala in sensul asta...
pai te inteleg (mai ales cand vezi unul atat de frumos)...eu chiar nu am nicio treaba, imi plac toti copiii, nu conteaza ca nu sunt ai mei, in special cei mici...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1427 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:28 »
before sa-i am pe ai mei, eram destul de neutra in privinta copiilor, insa nush' prin ce miracol, dupa aceea, mi s-a dezvoltat o sensibilitate foarte mare in privinta lor. sufletul imi devine fondant cand vad prichindei..., indiferent ai cui sunt.... :)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1428 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:29 »
nush' cum procedati, da' eu ma bag in comisia de evaluare, ca un frate mai mare ce sunt.  ;D
eu sunt cam departe  ;D

before sa-i am pe ai mei, eram destul de neutra in privinta copiilor, insa nush' prin ce miracol, dupa aceea, mi s-a dezvoltat o sensibilitate foarte mare in privinta lor. sufletul imi devine fondant cand vad prichindei..., indiferent ai cui sunt.... :)

pai atunci cand vezi niste mogaldete jucause cum naiba sa nu-ti placa?  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1429 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:30 »
bre fetilor, daca voi ma mai plimbati asa in balon, io-mi iau galetusa si lopatica si mut la alt nisip  :bully:. Iote la ele, m-ati vazut singur (ca mic nu pot spune  ;D)
Ce ziceti voi (mica si cu dauina), nu dam noi nas in nas maine seara :knuppel2:...
Si tu, fruncea, ce, crezi ca daca esti mai incolo nitel, n-om da nas in nas prin fro excursie... :box:...te vaz io atunci cat de repede fugi!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1430 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:31 »
Adda, virtual ai trecut demult testul  ;D
te asteptam la Bucuresti :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1431 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:32 »
bre fetilor, daca voi ma mai plimbati asa in balon, io-mi iau galetusa si lopatica si mut la alt nisip  :bully:. Iote la ele, m-ati vazut singur (ca mic nu pot spune  ;D)
Asa te-am invatat eu, bit, sa te porti cu fetitele?  ;D

si stii ceva? eu am treaba si stau sa te supraveghez pe tine. acuma ca esti la grupa mare, descurca-te singur.  :buck2:

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1432 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:33 »
pana ajung eu la Bucuresti...se face coada  ;D ;D

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1433 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:37 »
Ce ziceti voi (mica si cu dauina), nu dam noi nas in nas maine seara :knuppel2:...
Si tu, fruncea, ce, crezi ca daca esti mai incolo nitel, n-om da nas in nas prin fro excursie... :box:...te vaz io atunci cat de repede fugi!
;D ;D pai am si eu tupeu acum... :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1434 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:39 »
Normal, orice pekinez la el in curte e o bestie ucigasa mancatoare de rechini  ;D ;D

bre fetilor, io ma uitai in urma...ce vanzoleala! ;D. Numai sa nu ne urecheste admin-ul. Nu vreti voi sa ne luam masinutele si papusile si sa ne mutam...io stiu, pe topicul de chat? zic si io...

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1435 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:40 »
vaaaiii...bineeee....lasa lasa...o sa iti aduc eu aminte odata ce ai zis acum  :P ;D

ok, da hai ca nu e asa grav, ca ai tu grija sa faci economie la postari, 3 in 1 :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1436 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:44 »
vaaaiii...bineeee....lasa lasa...o sa iti aduc eu aminte odata ce ai zis acum  :P ;D
Stie moa ce ai `talica in capusor: oricum, mai degraba ajung io la tine in curte (sibiu, sibiel, sighisoara) decat tu incoa...d-aia faci bicepsu`mare! :P

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1437 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:48 »
stii tu ce stii, numai daca organizati ceva pe acolo sa se stranga lumea , poate e vreo sansa  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1438 : Marți, 10 Iulie 2012, 14:54 »
bre, io-ti spun cum le spun si bucurestenilor: vino tu si p-orma om vedea ce se organizeaza. Conteaza sa ne adunam, ca dracii, traznai si tampenii gasim loc unde sa dam de ele  ;D. Asa ca...in fine, nu mai zic, ca mai trecu o cineva de pe forum prin city p-aci, acum ceva timp, da`nu vru sa dea nas in  nas cu noi...nu-mi ramane sa-ti zic decat asa: n-ai curaj!  :P

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1439 : Marți, 10 Iulie 2012, 15:00 »
ioi...ce rau esti acum :P
eu nu am promis inca, daca promit ma tin de cuvant  :)