Autor Subiect: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011  (Citit de 56324 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #75 : Marți, 07 Iunie 2011, 11:58 »
mai e putin pana plecam spre maramures si deabia astept

iulia - gasim noi intrarea si microbuzul - din cate stiu eu - acum intrarea este "mascata" de cele 2 blocuri turn construite in Piata Presei Libere

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #76 : Marți, 07 Iunie 2011, 12:44 »
nu va faceti griji fetelor, pun un fluier de gat si este imposibil sa nu-l auziti ;D
nihil sine deo

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #77 : Marți, 07 Iunie 2011, 17:06 »

lasa ca tu fluieri la deruta sa ma ratacesc eu pe acolo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #78 : Marți, 07 Iunie 2011, 17:18 »
Numarul de telefon al soferului: 0726 099522, il cheama Cara Aslan. Numarul microbuzului, B 82 KFG, este un Mercedes Sprinter alb inscriptionat cu DLS. Sa nu incepeti sa-l sunati deja...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #79 : Marți, 07 Iunie 2011, 17:37 »
Microfon, are?  :D
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #80 : Marți, 07 Iunie 2011, 18:29 »
Gata. Am finalizat si lista de plecare si roomlist-ul, adica impartirea pe camere. Am tinut cont de ceea ce mi-ati transmis ca si solicitare de a sta impreuna, restul sunt pe profile apropiate.
Lista de plecare din Bucuresti se afla la Steliana, la fel si cea cu impartirea pe camere. Numarul ei de mobil este 0720 954 772.
La plecare va verifica daca toata lumea a urcat si in situatia in care cineva nu apare, va suna pt a vedea ce s-a intamplat si care va fi locul de reintalnire. Microbuzul va trebui sa plece la ora fixata, nu dor din motivul traseului lung, dar si datorita lucrarilor de pe Valea Prahovei. Soferul, Aslan, mi-a spus ca daca nu se ajunge dis de dimineata acolo, va fi infernal, se va astepta in coloana cu orele. Asa ca i-am transmis ca la ora 5.45, lumea are sa fie stransa, astfel incat la 6.05 maxim 6.10 se va pleca.
Eu am sa ajung cu cei din Sibiu, Tg Mures, Cluj mai tarziu decat cei care pleaca din Bucuresti. Pana cand sosim si noi, luati camerele, puteti afla deja de la Steliana chiar si numarul la care veti fi cazati, aveti posibilitatea unui refresh mai lung....
Va urez tuturor drum bun si sa ne vedem acolo cu bine. Nu uitati de tot ce v-am scris in legatura cu echipamentul. Sa aveti oricum si ceva mai gros, Maramuresul nu este Bucuresti, seara este rece. Ieri seara la Sibiel erau maxim 7-8 grade, era destul de rece, ori acolo este si mai frig. Orice problema aveti sunati, sau pe mine 0745 106501 sau pe Steliana, a carui nume vi l-am dat. Pe drum sa nu uitati ca la Bistrita sa o luati si pe Joanna!!!! Pe Brianna, din Tragu Mures am sa o iau eu din Turda, asa ca nu mai exsita oprire la Tg. Mures.
Ne vedem la Maramu'!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #81 : Marți, 07 Iunie 2011, 18:36 »
Ce am uitat sa va spun, pt a stii ce banuti sa aveti la voi:
- drumul de la Bucuresti pana la Ocna Sugatag, l-am luat din Via Michelin, am rotunjit la 620 km pe sens, deci total 1240 km. Am obtinut un tarif bun 2 lei + TVA/km, ceea ce inseamna ca daca aceia sunt kilometrii, atunci ceea ce am platit cu Francesca, adica 3100 lei, este corect. Daca nu va fi o mica corectie. Impartiti 3100 la 18 si va da 172 lei / persoana, deci acesta va fi un prim cost pe care o sa-l aveti. Apoi mai aveti:
- transportul local cam 250 km cat stam acolo, deci 250*2*1,24/19 = cca 33 lei
- telecabina de la Cascada Cailor - nu m-am uitat cat costa, doar stiu ca trebuie sa fim min 15.
- mocanita, fata de tariful afisat cu brunch avem 10% reducere, deci costa cca 50 lei
- intrarea la Memorial - nu am datele, puteti verifica pe net cat este
Deci mai aveti nevoie de inca cca 350 - 400 lei cu voi. Mancare in nici un caz, avem toate mesele asigurate. Bautura, sucuri, mai puteti sa va puneti cate ceva la voi, sa nu platiti la tarif de restaurant.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #82 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:36 »
Multumin Gigi, pentru START!

Cred ca multi dintre ocupantii microbuzului asteptau aceste date, inclusiv ... :D

Avand o Zi intreaga la dispozitie, ne putem mobiliza astfel si ... altfel incat lucrurile sa iasa bine.

Mesajele au fost transmise si receptionate ... la maniera doritorilor acestei excursii.

Pana la Maramu,, daca sunt intrebari, raspundem in acord.
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #83 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 08:25 »
am inceput sa fac bagajele  ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #84 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 08:30 »
Am mai revenit cu prognoza meteo, desi stiu ca si voi sunteti cu ochii pe ea.
Toate cele trei zile sunt caracterizate printtr-un cer înnorat, dar nu ploaie, ceea ce este foarte important. Temperaturi 10 - 23 grade noapte/zi, deci asa cum v-am spus, nu este tocmai caldut seara....
In conditiile posibilitatii de a ploua va recomand inca o data, sa nu uitati de pelerine. Ploile de munte sunt torentiale, dar trecatoare, asa ca de urcat vom urca, iar daca ne prinde ploaia, ne vom adaposti pana trece. Pt seara ceva mai gros, dar nu chiar ...palton!
Daca mai consider ca trebuie sa va mai comunic ceva, revin pe forum.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #85 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 10:44 »
mmmmm, miroase deja a roua pe varful nasucului fiecaruia si a .. giga-petrecere!
va doresc drum bun si chef de ..tot!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #86 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 11:16 »

aaaaa, carmen nu vine??  :-[

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #87 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 11:19 »
am inceput sa fac bagajele  ;D

cred ca e cazul sa imi fac si eu bagajul... :D
sper sa nu uit ceva    :D ???

abia astept sa va cunosc  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #88 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 16:08 »
   Drum bun, să vă simţiţi bine, să aveţi timp frumos, bună dispoziţie şi să vă întoarceţi acasă cu amintiri minunate!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #89 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 16:13 »
mmmmm, miroase deja a roua pe varful nasucului fiecaruia si a .. giga-petrecere!
va doresc drum bun si chef de ..tot!

Drum bun, să vă simţiţi bine, să aveţi timp frumos, bună dispoziţie şi să vă întoarceţi acasă cu amintiri minunate!

multam' dragelor pentru urari si gandurile bune :-*
am sa fac poze cu minunatiile din maramu' si am sa revin cu povesti de calatorie de pe acolo