Gata. Am finalizat si lista de plecare si roomlist-ul, adica impartirea pe camere. Am tinut cont de ceea ce mi-ati transmis ca si solicitare de a sta impreuna, restul sunt pe profile apropiate.
Lista de plecare din Bucuresti se afla la Steliana, la fel si cea cu impartirea pe camere. Numarul ei de mobil este 0720 954 772.
La plecare va verifica daca toata lumea a urcat si in situatia in care cineva nu apare, va suna pt a vedea ce s-a intamplat si care va fi locul de reintalnire. Microbuzul va trebui sa plece la ora fixata, nu dor din motivul traseului lung, dar si datorita lucrarilor de pe Valea Prahovei. Soferul, Aslan, mi-a spus ca daca nu se ajunge dis de dimineata acolo, va fi infernal, se va astepta in coloana cu orele. Asa ca i-am transmis ca la ora 5.45, lumea are sa fie stransa, astfel incat la 6.05 maxim 6.10 se va pleca.
Eu am sa ajung cu cei din Sibiu, Tg Mures, Cluj mai tarziu decat cei care pleaca din Bucuresti. Pana cand sosim si noi, luati camerele, puteti afla deja de la Steliana chiar si numarul la care veti fi cazati, aveti posibilitatea unui refresh mai lung....
Va urez tuturor drum bun si sa ne vedem acolo cu bine. Nu uitati de tot ce v-am scris in legatura cu echipamentul. Sa aveti oricum si ceva mai gros, Maramuresul nu este Bucuresti, seara este rece. Ieri seara la Sibiel erau maxim 7-8 grade, era destul de rece, ori acolo este si mai frig. Orice problema aveti sunati, sau pe mine 0745 106501 sau pe Steliana, a carui nume vi l-am dat. Pe drum sa nu uitati ca la Bistrita sa o luati si pe Joanna!!!! Pe Brianna, din Tragu Mures am sa o iau eu din Turda, asa ca nu mai exsita oprire la Tg. Mures.
Ne vedem la Maramu'!