Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574939 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dianna

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7110 : Vineri, 16 August 2013, 22:28 »
Acele momente cand ea intra la cabina de proba cu omiepatrusutepaishpe umerase, iar el o asteapta cuminte… Din cand in cand isi mai baga capul pe dupa perdea si-si mai da cu parerea… Ori chiar ea il striga: “Ce zici, draga, asta cum imi vine?”. Nu-i vine bine, se duce el la raft s-o schimbe. Si face asa si cu inca vreo tzshpe umerase. Si mai vine si “cu altceva dragut", ce i-a placut lui.

Mda, de fapt ea niciodata n-a avut gust la haine, cel putin asta e parerea lui. Bine, nu-i spune si ei asta, n-are rost sa se certe. Noroc cu el ca incearca sa o invete sa se imbrace, desi de ea nu prea se prinde. I-ar place si lui ca ea sa arate la fel de bine ca noua lui colega de servici, dar n-are nicio sansa, iar el ce sa faca ?, se multumeste deocamdata cu asta.

There, I fixed it.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7111 : Vineri, 16 August 2013, 23:23 »
Vad stele verzi ... la propriu  :laugh: M-am nimerit in raza de actiune a catelului tocmai cand facea piruete de bucurie ca iese afara  ...

Patania imi aduce aminte de fiul meu cand era mic ... alerga de la mine la tatal lui, eu fiind la orizontala pe o canapea ... la un moment dat s-a repezit cu o asemenea viteza la mine incat nu am am avut timp sa reactionez, sa ma feresc ... si mi-a dat un cap exact in fata ... a doua zi m-am dus la serviciu cu un ochi umflat si vanat ... degeaba le-am povestit cum s-a intamplat,  toata lumea a fost convinsa ca m-a batut sotul  ;D Oare sunt  :offtopic: ???

Daca tot sunt off topic, inca ceva ... dianna  stiu si eu ceva similar: el si ea, proaspat casatoriti, ea insarcinata in luna a 5-a ... se plimbau pe Bd. Magheru si se uitau in vitrina unui magazin cu ceasuri elvetiene, la modelele de dama ... el: mie imi place asta, tie ? ea: mie asta el: de ce iti place ala? nu e frumos, asta la care ma uit eu e misto ea: e frumos si ala dar mie imi place mai mult asta el din ce mai iritat : nu ai gusturi, nu stii ce e frumos, asculta-ma pe mine ca eu stiu mai bine, ai gusturi de taranca etc ... discutia a degenerat el: vrei sa te fac sa-ti para rau ca te-ai casatorit cu mine ? ea: pe ea au durut-o foarte tare vorbele lui si a plans ca proasta pana nu a mai putut si ... a tinut minte toata viata ...

eEduard si Lucian ! astazi v-am facut concurenta puternica la postari  :dance:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7112 : Vineri, 16 August 2013, 23:31 »
poate e un semn bun...poate prin asta incercam sa iesim din starea asta de... o fi bine..o fi rau...

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7113 : Duminică, 18 August 2013, 14:18 »
imi este teama...mi-e teama ca inima e tot mai impietrita...mi-e teama ca oricat as incerca sa maschez nefericirea,pana la urma tot impotriva mea se intoarce...mi-e teama de singuratate...aproape la fel de mult ca de moarte...si cand aceasta firava balanta se va rasturna...mi-e teama ca nu voi mai avea puterea de a continua...ca voi ceda

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7114 : Duminică, 18 August 2013, 15:41 »
Lucian, nu te lăsa copleșit de teamă. Sunt zile în care lucrurile par mai grele, viitorul mai negru, prezentul mai greu de suportat.
Moartea e o certitudine. Știm că ăsta e capătul firesc al vieții noastre.
Asta nu înseamnă să trăim cu teamă. Ci cu bucuria fiecărei zile.
Singurătatea nu e înspăimântătoare prin ea însăși. Teama ta nu e generată de singurătate, ci de toate gândurile  cu care tu o îmbraci.
E o stare interioară, în care tu îți interzici să te bucuri de tine, de oamenii din jurul tău.  :) cât te gândești mai mult ce ceea ce nu se întâmplă (din ceea ce îți dorești) cu atât starea de nefericire și teamă va crește.

Respiră adânc, de câte ori vrei tu :) și amintește-ți că există un echilibru în univers: noaptea este urmată intotdeauna de zi, furtuna de soare, dezastrele de perioade de construcție....Tot ce putem face este să fim pregătiți să facem față tristeții, ca și bucuriei, singurătății, ca și vieții în doi, izolați ca și în mijlocul lumii.

Privește singurătatea ca pe o perioadă care îți este dată pentru a afla cine ești, ce îți dorești să fii, cum te poți bucura....
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7115 : Luni, 19 August 2013, 13:00 »
ca in delegatie :strong:

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #7116 : Luni, 19 August 2013, 13:42 »
Confuz...nu înțeleg când a trecut sfârșitul de săptămână pe lângă mine.  :-\

„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7117 : Marți, 20 August 2013, 22:39 »
Dezastruos de sincera  ;D
Unii ar putea spune despre sinceritatea mea ca este sinonima cu prostia dar eu stiu ca este doar o nevoie imperioasa de a-mi restabili echilibrul interior, de a gasi solutii pentru iesirea din situatii care imi creaza disconfort psihic. Pentru prima data in ultimele trei saptamani, ma simt impacata cu mine insami, mi s-a permis accesul la adevar si realitate si nu mai am incertitudini.
Nu ca ar interesa pe cineva ... dar pe topicul asta ma simt ca la psiholog  :laugh:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7118 : Marți, 20 August 2013, 22:43 »
pai...tu esti psihologul :P

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #7119 : Marți, 20 August 2013, 23:20 »
... dar pe topicul asta ma simt ca la psiholog  :laugh:

Întinde-te pe canapea te rog...  :blush:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7120 : Vineri, 23 August 2013, 13:25 »
Plictisita … si iata cum imi zboara gandurile si ma trezesc meditand asupra acelui “te mai sun” cu care se incheie unele convorbiri telefonice … In afara de faptul ca este cam ambiguu si se naste instantaneu intrebarea “cand?” …  este o promisiune? … se solicita o confirmare ca te mai poate suna? … se asigura ca nu suni tu ? Oricum cel care spune asta, preia controlul iar celalalt este plasat intr-o pozitie de inferioritate … Pe de alta parte, afirmand “te mai sun” ii induci celuilalt o stare de asteptare si tie o obligatie … iar daca se intampla sa nu suni prea curand din diverse motive, ii creezi celuilalt o stare de frustrare iar tie o stare de vinovatie, simtindu-te apoi obligat sa explici, sa te scuzi … Ca o concluzie … mie imi displace sa mi se spuna “te mai sun”  :angel:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7121 : Vineri, 23 August 2013, 14:49 »
curios ??? e mai bine "ne mai auzim"? :-\

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7122 : Vineri, 23 August 2013, 15:02 »
o sa meditez intr-o noua repriza de plictiseala si o sa revin cu raspuns  :laugh:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7123 : Vineri, 23 August 2013, 17:20 »
curios ??? e mai bine "ne mai auzim"? :-\
Nu intentionam sa mai raspund  dar un prieten de pe mess m-a fortat sa reflectez asupra subiectului …  ;D
Poate ai fost doar ironic ... sau poate nu ... dar in opinia mea, cand conversatia se incheie cu “ne (mai) auzim” se stabilesc raporturi de egalitate intre cei doi. Ii oferi si accepti si libertatea celuilalt de a prelua initiativa in a lua legatura cu tine …si nici nu mai induci starea de asteptare … etc etc

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7124 : Vineri, 23 August 2013, 18:32 »
Pe de alta parte, afirmand “te mai sun” ii induci celuilalt o stare de asteptare si tie o obligatie …
aprilie, lucrurile ar fi simple, dacă noi nu le-am complica.

inteleg ce spui tu, doar că, între timp, am învățat că ceea ce e valabil pentru mine nu e valabil si pentru celălalt.
Adică, eu dacă spun că te mai sun, înseamnă exact asta.
Altcineva poate folosește formula doar ca un mod de a încheia conversația, fără să aibă curajul să spună...opusul sau măcar să taca. Mai este si categoria celor care vorbesc fără să se asculte sau să-și bată capul cu ce spun.

În cele din urmă așteptarea nu ti se induce, ci, ți-o induci bazandu-te pe ce a spus celălalt, fără să verifici dacă ce înțelegi tu din ce a spus el are aceeași semnificație...

uff, revin
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.