Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574828 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7095 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:29 »
Ada, bun venit in clubul matusicilor! :) Ai gasit sursa nesfarsita de fericire :) A mea nepoata imi aduce zambetul pe buze in cele mai urate zile si tot ea este vinovata de cum ma striga prietenii din SC ;) Si eu am fost bona ieri si alaltaieri si ii multumesc Mariei ca m-a ajutat sa fiu o bona cu program cultural :kissing: Drum bun sa aveti in Adriatica ca la distractie stiu ca va pricepeti ;)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7096 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:36 »
adda, nici poza cu cafiaua  ;D  nu mi se incarca... s-o savurezi cu placere!
Kiku, ma bucur ca v-a placut!

Eu mai am pana la concediu, dar sunt bucuroasa ca se mai zareste cate un semn ca s-ar duce canicula asta... Apare cate un firicel timid de nor... Ca tare-i greu sa te duci la serviciu pe vremea asta!!!
Acum fug la umbra, la curte, ca sa...      ................ coc vinete!   :D   Si sa ma joc cu nepotii (de frate, inca nu sunt bunica!  :D  ) Eu n-am fetite, am doi nazdravani! Cel mic, de 3 ani, i-a zis lui taica-sau w-e trecut ca "imi place da Mali" (adica de Mari). Eu ma pun la mintea lor si intru in jocurile lor!  ;D

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #7097 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:39 »
Spor la munca si distractie, Marie! Asteptam sa degustam zacusca ;)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #7098 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:42 »
Ada, bun venit in clubul matusicilor! :) Ai gasit sursa nesfarsita de fericire :) A mea nepoata imi aduce zambetul pe buze in cele mai urate zile si tot ea este vinovata de cum ma striga prietenii din SC ;) Si eu am fost bona ieri si alaltaieri si ii multumesc Mariei ca m-a ajutat sa fiu o bona cu program cultural :kissing: Drum bun sa aveti in Adriatica ca la distractie stiu ca va pricepeti ;)

Daa...intr-adevar nepotii sunt o sursa de energie si de fericire, sunt in clubul matusicilor fericite si eu  ;D, mai am un nepot, dar el a mai crescut, m-a "abandonat"  ;D. Si eu sunt botezata de el Nana, Thea (nepotica) inca nu m-a botezat, e micuta inca, are numai 7 luni, dar sunt curioasa ce nume imi gaseste si ea  :D

adda, nici poza cu cafiaua  ;D  nu mi se incarca... s-o savurezi cu placere!
Kiku, ma bucur ca v-a placut!

Eu mai am pana la concediu, dar sunt bucuroasa ca se mai zareste cate un semn ca s-ar duce canicula asta... Apare cate un firicel timid de nor... Ca tare-i greu sa te duci la serviciu pe vremea asta!!!
Acum fug la umbra, la curte, ca sa...      ................ coc vinete!   :D   Si sa ma joc cu nepotii (de frate, inca nu sunt bunica!  :D  ) Eu n-am fetite, am doi nazdravani! Cel mic, de 3 ani, i-a zis lui taica-sau w-e trecut ca "imi place da Mali" (adica de Mari). Eu ma pun la mintea lor si intru in jocurile lor!  ;D

Nici eu nu vad poza cu cafiaua, dar sper sa o vada altii  ;D ;D, si eu plec la ai mei. E cald si la Sibiu, dar se anunta ploi care o sa mai spele atmosfera asta incinsa.

Sa ne traiasca nepotii si sa fie sanatosi!!!  ;D

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #7099 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:44 »
Eu încă nu am determinat cum mă simnt (dacă încerc să mă gândesc îmi scrie „loading...”) :-\ Sunt cu un ochi pe cuptorul cu microunde care îmi terorizează cafeaua  >:D (apropo, unde ești tu de îi zici „cafia”?)........am recuperat-o din ghiarele mișelului (a încins-o bine ;D) și acum sunt cu ochii pe fericirea Addei, concediu frumos! ;D

Aprilie face pe dura cu noi, dar sunt sigur (chiar dacă nu recunoaște) că e o dulce deghizată în Mary Poppins.:D Auzi, este apreciată pentru lipsa umorului...pfff....noi o apreciem pentru ea, sunt sigur că îi găsim și umorul, pe undeva. :blush:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #7100 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:52 »
Eu încă nu am determinat cum mă simnt (dacă încerc să mă gândesc îmi scrie „loading...”) :-\ Sunt cu un ochi pe cuptorul cu microunde care îmi terorizează cafeaua  >:D (apropo, unde ești tu de îi zici „cafia”?)........am recuperat-o din ghiarele mișelului (a încins-o bine ;D) și acum sunt cu ochii pe fericirea Addei, concediu frumos! ;D

Aprilie face pe dura cu noi, dar sunt sigur (chiar dacă nu recunoaște) că e o dulce deghizată în Mary Poppins.:D Auzi, este apreciată pentru lipsa umorului...pfff....noi o apreciem pentru ea, sunt sigur că îi găsim și umorul, pe undeva. :blush:

Revino cu picioarele pe pamant ...lasa "loadingul" pt PC uri. ;D
De la Sibiu sunt, aici e cafiaua  ;)

Aprilie poate are umor englezesc, e mai subtil.  ;D , dar nu-i bai...

Multumesc de urari la toti, o sa fie bine in Adriatica, nici nu se poate altfel.

Weekend placut la toata lumea!

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #7101 : Sâmbătă, 10 August 2013, 09:04 »
De la Sibiu sunt, aici e cafiaua  ;)

Weekend placut la toata lumea!

Hmm...semăna cu „cafiaua” de la mine din Timișoara... :) Gata mă trezesc!  ;D

Să ai și tu un wee....stai, că la tine de acum încolo e numai weekend, măi ce amazoană hoață ești! :D...o zi frumoasă la pachet cu nepoțica ta!  :)

Offline acbard

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #7102 : Sâmbătă, 10 August 2013, 12:46 »
Aprilie face pe dura cu noi, dar sunt sigur (chiar dacă nu recunoaște) că e o dulce deghizată în Mary Poppins

:happy:   asta chiar e tare de tot ...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7103 : Duminică, 11 August 2013, 07:48 »
Tolerantă. E loc sub Soare pentru toata lumea. Citez de pe un topic de la inceputurile acestui forum:
"[...] despre ceva care consider deosebit de important, pentru reusita socializarii intr-un grup: toleranta.
    Nu cred ca exista cineva care sa nu aiba probleme. Nu cred ca exista cineva care sa nu aiba regete, neimpliniri, suparari pentru ce a pierdut, sau n-a castigat. Nu exista nimeni pe pamantul asta sa fie multumit pe deplin, de el.     Toti purtam cu noi ranile unor infrangeri, toti resimtim frustarea unor teluri pe care le doream si pe care le vedem acum tot mai indepartate. Exista si multa suparare in fiecare.
    Tot ce strangem negativ in noi, toate experientele care ne-au afectat, ne determina la prudenta si la neincredere. Este firesc sa se intample asa. Conservativitatea ne face sa fim asa. Subconstientul tinde sa fie profilactic. In incercarea de a ne scuti de noi deceptii, de noi suferinte.
    Intr-un grup, ideal este ca armonia sa fie spontana, sa nu vina ca rezultat al unei artificialitati create si intretinute. Ideal este ca oamenii sa fie compatibili sau chiar complementari ca intr-un puzzle. Dar este oare posibil? Cand oamenii sunt atat de diferiti, au trait experiente diferite, au structuri mentale diferite...
    Ce se intampla in interiorul unui grup in care oamenii se intalnesc prima data? Dar acolo unde exista deja un nucleu, iar altii noi vin si completeaza grupul? Dar unde se intalnesc doua nuclee, bine inchegate fiecare? Se poate anticipa, dar timpul petrecut in comun, gradul de intimitate a spatiului in care temporar se sta, elementele de disconfort, pot influenta si genera hotarator atmosfera, modificand-o neanticipativ.
    Exista insa un element, un factor, o calitate care sta in puterea oamenilor cu o anumita educatie si care poate echilibra si armoniza un grup,, trecand peste orice neajuns: toleranta.
    Daca fiecare vine intr-un grup, eliberat de orgolii si de tendinta de a cataloga si critica, flexibil, entuziast si deschis, succesul armoniei grupului este aproape sigur. Daca vii incarcat de neincredere, negativitist, cu nevoia de a cauta defecte, suspicios si incordat, este destul de greu sa armonizezi cu ceilalti. Nu trebuie strategii sau lucruri tinute sub control si artificiale, trebuie doar sa dai dovada de TOLERANTA. [...]
"

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #7104 : Luni, 12 August 2013, 12:40 »
Fericita(cu toate ca se spune ca fericirea e o stare de gratie care dureaza foarte putin) :)
Azi-dimineata, soarele mi-a invadat camera si m-am gandit cu bucurie ca mai am atat de putin si ne intalnim cu totii.
Imi e dor de cei pe care ii cunosc tot din SC(Niculina, Luminita, Adda), de abia astept sa cunosc dragele mele moldovence.
Maine dimineata ne intalnim face to face toti 16 'eroi' care :) pleaca in calatorie(desigur ca first one e Gigi  :)).
Stiu, imi veti spune ca dau dovada de infantilism, exaltare, dar asa sunt eu :crazy2:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7105 : Luni, 12 August 2013, 20:12 »
somnoros. m-as culca ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7106 : Miercuri, 14 August 2013, 11:00 »
Singura.

Acele momente cand ea intra la cabina de proba cu omiepatrusutepaishpe umerase, iar el o asteapta cuminte… Din cand in cand isi mai baga capul pe dupa perdea si-si mai da cu parerea… Ori chiar ea il striga: “Ce zici, draga, asta cum imi vine?”. Nu-i vine bine, se duce el la raft s-o schimbe. Si face asa si cu inca vreo tzshpe umerase. Si mai vine si “cu altceva dragut", ce i-a placut lui. Sunt reduceri si e pacat sa rateze ceva. Eu astept cuminte cu doua umerase. Ma gandesc ca daca am gresit cumva masura, va trebui sa ma duc singura sa mi le schimb, deci sa ma imbrac-dezbrac de doo ori. E adevarat ca nu-mi place genul acesta de barbat, dar parca m-as mai mâţâi si eu din cand in cand… N-am mai fost "insotita" la cumparaturi de prin toamna lui 1900...

In supermarket, un alt el impinge constiincios la carutul plin. La raftul de balsam de rufe, ea pune in cos unul lila. El il desface, il miroase si nu-i place: “il luam pe-asta, draga, nu miroase cam dulceag?” Ea se apuca sa deschida sticle de alte culori, le miroase, i le da si lui sa le miroasa… stramba amandoi din nas… Eu caut unul la un pret avantajos, il arunc in cos si plec. Oricum nu conteaza...

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #7107 : Miercuri, 14 August 2013, 12:09 »
Of :( Maine neaparat tre' sa vedem "Poiana urbana" ,sa schimbam un pic starea de spirit :kissing: Astept inscrieri...si nu acceptam refuzuri :)

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #7108 : Joi, 15 August 2013, 20:59 »
Singura.

Acele momente cand ea intra la cabina de proba cu omiepatrusutepaishpe umerase, iar el o asteapta cuminte… Din cand in cand isi mai baga capul pe dupa perdea si-si mai da cu parerea… Ori chiar ea il striga: “Ce zici, draga, asta cum imi vine?”. Nu-i vine bine, se duce el la raft s-o schimbe. Si face asa si cu inca vreo tzshpe umerase. Si mai vine si “cu altceva dragut", ce i-a placut lui. Sunt reduceri si e pacat sa rateze ceva. Eu astept cuminte cu doua umerase. Ma gandesc ca daca am gresit cumva masura, va trebui sa ma duc singura sa mi le schimb, deci sa ma imbrac-dezbrac de doo ori. E adevarat ca nu-mi place genul acesta de barbat, dar parca m-as mai mâţâi si eu din cand in cand… N-am mai fost "insotita" la cumparaturi de prin toamna lui 1900...

In supermarket, un alt el impinge constiincios la carutul plin. La raftul de balsam de rufe, ea pune in cos unul lila. El il desface, il miroase si nu-i place: “il luam pe-asta, draga, nu miroase cam dulceag?” Ea se apuca sa deschida sticle de alte culori, le miroase, i le da si lui sa le miroasa… stramba amandoi din nas… Eu caut unul la un pret avantajos, il arunc in cos si plec. Oricum nu conteaza...

Da, Mari_a, te inteleg ... mi se intampla si mie sa mai traiesc episoade din astea, dar din pacate, pana in acest moment al vietii mele n-am avut parte de un asa "el" care sa vina cu mine la cumparaturi si sa faca ce au facut cei mentionati de tine mai sus. Nu pot spune ca nu mi-as dori, dar ... cine stie? Poate apare un "el" candva, nu chiar atat de "perfect", dar nu mai conteaza. :)
Cred ca d-aia nu-mi prea place mie sa merg la shopping, daca n-am avut parte de un asa "el" si nici nu-s obisnuita si nici nu-mi lipseste, ma folosesc de ce am prin casa si nu ma mai gandesc. Ca sa nu mai zic ca pentru a face shopping mai am nevoie de niscaiva banuti prin buzunar, si cam sufla vantul in ultima perioada :(

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #7109 : Vineri, 16 August 2013, 16:36 »
După o zi infernală, mă simnt...