Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574652 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7125 : Vineri, 23 August 2013, 19:41 »
Nu mai revin, văd că mă...bâlbâi și nu sunt atentă la exprimare.
So, ca să fiu on topic: mă simt...defocalizată și obosită. Aștept week-endul, care va fi și el cu multe treburi de rezolvat :uglystupid2: :faint:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7126 : Vineri, 23 August 2013, 22:15 »
Nu intentionam sa mai raspund  dar un prieten de pe mess m-a fortat sa reflectez asupra subiectului …  ;D
Poate ai fost doar ironic ... sau poate nu ...
nu am fost ironic.doar curios. da' promit sa nu se mai repete.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7127 : Sâmbătă, 24 August 2013, 17:07 »
Adulmecand toamna ... se apropie ...
Obosita ... mi-am exersat mersul pe jos pana la hypermarket-ul din colt si retur si am urcat un etaj de ... scari ... uff, foarte extenuant ...
Nehotarata ... tot nu stiu daca sa-mi fac bagajul pentru Delta ... Dupa telefonul Otiliei simt nevoia sa explic inca o data de ce nu o pot ajuta ... nu pot pleca de marti de la serviciu, am obtinut cu greu doua zile de concediu pentru joi si vineri pentru ca sunt foarte multi colegi plecati ... apoi deja mi-am planificat mini vacanta de joi pana duminica, din delta plec sambata pe litoral ... am deja rezervari facute si la pensiune in Dunavat si la hotel la mare ... In plus, chiar daca as fi stiut mai din timp, tot nu as fi putut pleca de marti pentru ca nu prea mai am zile de concediu, va trebui sa-mi mai iau o zi pentru Sarbatoarea Recoltei, 2 zile pt Mtii Buzaului si sa-mi las vreo 2-3 zile si pentru Revelion ... Dpdv financiar ar fi fost mai avantajos pentru mine sa preiau locul Otiliei, acum ma costa mult mai mult toata aceasta distractie ... :(

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7128 : Sâmbătă, 24 August 2013, 17:31 »
Da, toamna, am simțit-o și eu din plin. Aseară, în aerul rece și în frunzele rotite de vânt pe trotuare...
Să-i urăm bun venit și să sperăm într-o toamnă însorită și blândă.

Aprilie, mă bag și io în vorbă, că nu mi s-a părut că te adresezi doar cuiva anume. Tot ce contează e dacă tu dorești să ajungi în Deltă. în rest, chiar dacă cu ceva bătaie de cap, toate se rezolvă.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7129 : Sâmbătă, 24 August 2013, 17:50 »
Multumesc mult, wonderland, chiar simteam nevoia unei incurajari  :kissing:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7130 : Sâmbătă, 24 August 2013, 18:03 »
ce toamna ca eu am simtit ca a venit iarna acum vre-o 2 nopti...m-am trezit dimineata pe la vre-o 4-5 de mi-era un frig de nu mai puteam...si cand m-am uitat erau numai 5 grade...noaptea asta vad ca au fost totusi 14...mult mai bine :)

A venit un nene mai devreme si mi-a batut la usa...zicea ceva ca de vre-o 10 min il deranjau zgomotele ...ta taaa taaaa taaaaa taaaaaa...
faceam vocalize...era ora de repetitie :D

mi-am cerut politicos scuze...da parca mai bine ii ziceam sa astupe urechile  :tickedoff:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7131 : Sâmbătă, 24 August 2013, 18:15 »
Multumesc mult, wonderland, chiar simteam nevoia unei incurajari  :kissing:

Cu drag, aprilie :)

ce toamna ca eu am simtit ca a venit iarna acum vre-o 2 nopti...m-am trezit dimineata pe la vre-o 4-5 de mi-era un frig de nu mai puteam...si cand m-am uitat erau numai 5 grade...noaptea asta vad ca au fost totusi 14...mult mai bine :)

lucian, tu ești pe alte meridiane, înțeleg. Pune și tu o pilotă la îndemână  ;)
Și pe aici sunt 15-16 grade noapte. Oricum dacă vii să lași iarna pe unde e, că nu e vremea ei. ;)

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7132 : Sâmbătă, 24 August 2013, 18:19 »
pai cand o sa vin...o sa aduc cu mine si reni,ursi polari...nu numai iarna  :2funny:

ce-o sa faceti,o sa ma dati afara?   :whistle:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7133 : Sâmbătă, 24 August 2013, 18:23 »
Nuuuuuuuu, o să răscolim după cadouri, în sania trasă de reni, o să stăm la rând pentru un....bear hug și, în cine știe, dacă ești îmbrăcat în roșu și ai barbă albă, ne așezăm, pe rând în brațele tale să spunem poezii  :happy:

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #7134 : Sâmbătă, 24 August 2013, 18:39 »
Nuuuuuuuu, o să răscolim după cadouri, în sania trasă de reni, o să stăm la rând pentru un....bear hug și, în cine știe, dacă ești îmbrăcat în roșu și ai barbă albă, ne așezăm, pe rând în brațele tale să spunem poezii  :happy:

:2funny: :2funny: :2funny:

i will remember that   :kissing:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7135 : Duminică, 25 August 2013, 18:35 »
Astept sa-mi treaca o durere cumplita de cap ... daca nu trece in urmatoarea ora simt cum ma pandeste si o stare depresiva ... e de maxim bine  :(

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #7136 : Duminică, 25 August 2013, 19:09 »
Nu astepta pur si simplu, actioneaza, adica ia un analgezic, apoi imbraca-te si iesi la o plimbare la aer,  vezi un film sau "suna un prieten". Oricare varianta ai alege, e de preferat starii de depresie.  :thumbdown:

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #7137 : Duminică, 25 August 2013, 19:21 »
eu sunt somnoros, am tocmai ce m-am trezit din somn  :)
Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7138 : Duminică, 25 August 2013, 19:30 »
Da, aprilie, și când te întorci de la plimbare, pune muzică frumoasă, din cea pe care o asculți tu, un un ceai cu scorțisoară. Sau și mai bine, niște miere cu scorțisoară pe frunte...

Gândurile noastre ne fac și ne desfac felul în care ne simțim. So, risipește gândurile negre.
Știu pe cineva care...își piaptănă cu degetele durerea de cap și își imaginează cum se duce, se risipește.... :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7139 : Duminică, 25 August 2013, 19:31 »
Da? Să spunem bună dimineața, rokos? :whistle: