Vad stele verzi ... la propriu

M-am nimerit in raza de actiune a catelului tocmai cand facea piruete de bucurie ca iese afara ...
Patania imi aduce aminte de fiul meu cand era mic ... alerga de la mine la tatal lui, eu fiind la orizontala pe o canapea ... la un moment dat s-a repezit cu o asemenea viteza la mine incat nu am am avut timp sa reactionez, sa ma feresc ... si mi-a dat un cap exact in fata ... a doua zi m-am dus la serviciu cu un ochi umflat si vanat ... degeaba le-am povestit cum s-a intamplat, toata lumea a fost convinsa ca m-a batut sotul

Oare sunt

Daca tot sunt off topic, inca ceva ...
dianna stiu si eu ceva similar: el si ea, proaspat casatoriti, ea insarcinata in luna a 5-a ... se plimbau pe Bd. Magheru si se uitau in vitrina unui magazin cu ceasuri elvetiene, la modelele de dama ...
el: mie imi place asta, tie ?
ea: mie asta
el: de ce iti place ala? nu e frumos, asta la care ma uit eu e misto
ea: e frumos si ala dar mie imi place mai mult asta
el din ce mai iritat : nu ai gusturi, nu stii ce e frumos, asculta-ma pe mine ca eu stiu mai bine, ai gusturi de taranca etc ... discutia a degenerat
el: vrei sa te fac sa-ti para rau ca te-ai casatorit cu mine ?
ea: pe ea au durut-o foarte tare vorbele lui si a plans ca proasta pana nu a mai putut si ... a tinut minte toata viata ...
eEduard si Lucian ! astazi v-am facut concurenta puternica la postari