Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (20/59) > >>

maria171:
si apoi daca nu ai ceas, poti sa agati  " gagici" intrebandu-le cat e ceasul
 ;D
glumesc
sa va povestesc ce am patit eu intr-un supermarket
voiam sa cumpar o solutie pt curatat lemnul
am luat o sticla din raft, numai ca scria f mic si nu aveam ochelarii adecvati, ca sa pot citi ce scrie pe ea
atunci am zis sa rog pe cineva sa imi citeasca si amuzandu-ma in sinea mea mi-am zis: uite o metoda sa agat un tip bine
am ochit unul si l-am rugat sa imi citeasca
si el imi spune
nici eu nu vad, stati sa vina sotia poate reuseste ea sa citeasca
 ;D

steliana:
lol.....
da cu ceasul.... ce să zic.... aşa am simţit şi eu cerculeţ.... timpul parcă era ... altul
şi nu exagerez cu nimic... afară de asta mai verifici instinctul....

EUGENIA110:

--- Citat din: maria171 din Miercuri, 02 Iunie 2010, 07:07 ---si apoi daca nu ai ceas, poti sa agati  " gagici" intrebandu-le cat e ceasul
 ;D
glumesc
sa va povestesc ce am patit eu intr-un supermarket
voiam sa cumpar o solutie pt curatat lemnul
am luat o sticla din raft, numai ca scria f mic si nu aveam ochelarii adecvati, ca sa pot citi ce scrie pe ea
atunci am zis sa rog pe cineva sa imi citeasca si amuzandu-ma in sinea mea mi-am zis: uite o metoda sa agat un tip bine
am ochit unul si l-am rugat sa imi citeasca
si el imi spune
nici eu nu vad, stati sa vina sotia poate reuseste ea sa citeasca

;D

--- Terminare citat ---
A fost ca intr-un banc bun.  ;D  ;D

Manfred:

--- Citat din: Manfred din Luni, 31 Mai 2010, 22:52 ---
--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 22:40 ---let's agree to disagree... spune-mi unde si sunt gata sa-mi pun cenusa in cap si sa merg la al-azhar de-acum incolo, pentru ca la vatican sigur nu ma primesc.

--- Terminare citat ---
poate am să-ţi spun într-o zi, dacă mi se va părea util, dar pe PM ca să nu facem "deliciul forumului" :)

--- Terminare citat ---

N-aş vrea să se înţeleagă mai mult decît aş vrea să spun. În scris cuvintele pot părea mai reci, uneori inchizitoriale, comunicarea e mai dificilă. Ideea era că tu singură (şi nesilită de nimeni!  :) ) ţi-ai pus o ştachetă foarte înaltă şi atunci aşteptările sînt pe măsură.

Ayouni:

[/quote]

N-aş vrea să se înţeleagă mai mult decît aş vrea să spun. În scris cuvintele pot părea mai reci, uneori inchizitoriale, comunicarea e mai dificilă. Ideea era că tu singură (şi nesilită de nimeni!  :) ) ţi-ai pus o ştachetă foarte înaltă şi atunci aşteptările sînt pe măsură.
[/quote]

a bon entendeur, salut!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă