Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (19/59) > >>

luciamanta:
eu nu mai sunt deloc stresata, atunci cand merg in vacante, atunci cand ma simt rasfatata...

steliana:
citisem undeva... că dacă am renunţa la ceas, stresul nu ar mai fi simţit...
privind ceasul trăim într-un timp fizic ..
renunţând la el... simţim timpul cosmic....

Ayouni:

--- Citat din: steliana din Marți, 01 Iunie 2010, 15:18 ---citisem undeva... că dacă am renunţa la ceas, stresul nu ar mai fi simţit...
privind ceasul trăim într-un timp fizic ..
renunţând la el... simţim timpul cosmic....

--- Terminare citat ---

e foarte posibil, stel, uite ca eu -fortata de imprejurari- asa am facut. penultimul ceas, tare frumusel si cu o valoare sentimentala foarte mare, si-a dat obstescul sfarsit si mi-au zis ca nu-l mai pot repara decat cu un computer special si ca mai bine renunt; ultimul, in schimb, si cu valoare sentimentala si materiala, a ramas la cineva.  si sunt aproape patru ani de cand nu mai folosesc ceas.  dar stresul tot il simt. mai ales ca sunt o persoana foarte punctuala, tot sub semnul lui traiesc, cu sau fara ceas fizic.  il vad pe calculator, il vad pe telefon. ar fi fain sa-mi pot permite sa nu-mi mai pese absolut deloc de ce ora este... dar puturile mele petroliere au secat!

steliana:
pot spune că nu sunt o persoană stresată... şi din cât mă cunoaşteţi şi voi....
dar am încercat să nu port ceas o perioadă când rătăcisem unul la fel de important.. crezând că l-am pierdut... concluzia este că m-am obişnuit foarte greu... şi când am zis: gata nu mai port ceas... am găsit ceasul rătăcit prin casă...
deci.. am putut sta fără ceas la mână (chiar dacă depindeam de altele) şi încercam să simt într-un fel anume trecerea timpului... ba chiar nici nu-mi făceam probleme cât este ceasul... era ceva altfel... şi pot spune că timpul era mai lin...

Saturnianul:

--- Citat din: steliana din Marți, 01 Iunie 2010, 19:04 ---pot spune că nu sunt o persoană stresată... şi din cât mă cunoaşteţi şi voi....
dar am încercat să nu port ceas o perioadă când rătăcisem unul la fel de important.. crezând că l-am pierdut... concluzia este că m-am obişnuit foarte greu... şi când am zis: gata nu mai port ceas... am găsit ceasul rătăcit prin casă...
deci.. am putut sta fără ceas la mână (chiar dacă depindeam de altele) şi încercam să simt într-un fel anume trecerea timpului... ba chiar nici nu-mi făceam probleme cât este ceasul... era ceva altfel... şi pot spune că timpul era mai lin...

--- Terminare citat ---

Stel, cu chestia asta mi-ai adus aminte că acum vreo 5 ani am avut o perioadă destul de lungă, cam 2 ani, în care nu am purtat deloc ceas la mînă. Mă obişnuisem aşa şi ştii care-i culmea? Ajungeam totdeauna la timp în locurile unde trebuia să fiu la o anumită oră. Ajunsesem să apreciez cu erori mici ora, parcă simţeam timpul.

Acum, cînd port deşi mă uit la el, mi se întîmplă deseori să întîrzii. Cred că voi încerca din nou o perioadă să nu port, să văd cum e, cum mă simt...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă