Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (2/59) > >>

maria171:
corect
 ;D

marcutza:
Apropo de stres

Ruxandra:
Buna, Maria.
Chiar cautam pe acest site un grup de discutii pentru animale, fiind foarte interesata de doarta lor. De mult incerc sa le ajut, ma implic in organizatii, am pe ale mele, si de mult am convingerea - impartasita de altfel si de familia mea - ca un animal devine un membru al familiei in timp. Pe de alta parte, de cand ne-a murit pisica pe care o aveam de 10 ani, si care avea de fapt 17/ 18 - ea ne-a ales pe noi si s-a mutat cu noi - simtit o durere foarte mare ca nu o mai vedem, ne lipseste ingrozitor.
Dar asta e latura trista. Ceea ce vreau sa subliniez e ca ma bucur pentru tine ca ai ajuns la aceasta convingere legata de animale, care e absolut adevarata. Daca vrei, scrie-mi despre fundatiile cu care colaborezi in urmatorul mesaj pe care il postezi, sau daca mai stii oameni care si-au infrumusetat viata cu animale.
Numai bine!

capsuna:
Pentru adoptii de animale parasite, ingrijiri puteti contacta GIA.
http://www.gia.org.ro/despre.html

daliana:
Buna seara,
e interesanta si pentru mine discutia voastra asa ca ma asociez. Stresul mi-a provocat si mie unele "pagube". Leacul mi l-am gasit, dar daca-l cautam mai devreme era mai bine.Asta mi se pare important: nu stim cind este momentul sa ne oprim si sa cautam un leac. Credem ca putem suporta orice si oricit. Atunci apare stresul. Stresul e un conflict intre creierul nostru si lumea inconjuratoare.Si daca as fi stiut atunci ca adevaratele remedii sunt linga mine...:o clipa de relaxare in care sa te simti bine fara motiv, o drumetie pe munte, o comedie buna, o simfonie....Creerul este cel mai complex organism, am putea spune din univers si el are nevoie zilnic de cite o baie de endorfine care se descarca atunci cind noi ne simtim bine. Oxitocina e un drog natural.
Cit despre animale, este adevarat, pisicile sunt folosite in unele tari in terapie. Am vazut o emisiune in care erau aduse pisici intr-un azil de batrini. Simpla mangaiere a lor poate da o stare de bine. Si eu am o pisica si pot spune ca este adevarat. Ea stie cind nu ma simt bine si vine linga mine si toarce.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă