Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (9/59) > >>

silviu:

--- Citat din: ayouni ---sunt convinsa ca banii nu aduc fericirea, orice ar spune carcotasii.
--- Terminare citat ---
acum sa inteleg ca doar tu ai dreptate si automat tot ce scrii devine fresca? de unde stii tu ce le aduce fericire altora? sa fii convinsa doar atunci cand scrii in numele tau, iar daca motivele fericirii nu sunt aceleasi, nu inseamna musai ca unii sunt carcotasi, iar altii detin adevarul absolut despre fericire.
de pilda, eu sunt fericit atunci cand golesc 500 ml de martell xo din pantoful unei tipe frumoase si spalate, apoi trag ceva pe nas din ombilicul ei, trec la cunnilingus si la sex in pozitii inumane.
iata, asadar, ca nici eu nu vad fericirea in bani, dar nu mi se pare imposibil ca banii sa le aduca fericirea unora.

steliana:
oamenii sunt agresaţi de stres... poate din cauza ritmului accelerat al vieţii..
depersonalizarea şi epuizarea sunt un rezultat al conflictelor dintre materialist şi ... spiritual..
suntem liberi să alegem...

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Luni, 31 Mai 2010, 20:42 ---
--- Citat din: ayouni ---sunt convinsa ca banii nu aduc fericirea, orice ar spune carcotasii.
--- Terminare citat ---
acum sa inteleg ca doar tu ai dreptate si automat tot ce scrii devine fresca? de unde stii tu ce le aduce fericire altora? sa fii convinsa doar atunci cand scrii in numele tau, iar daca motivele fericirii nu sunt aceleasi, nu inseamna musai ca unii sunt carcotasi, iar altii detin adevarul absolut despre fericire.

--- Terminare citat ---

niciodata nu am pretins ca as avea dreptate si am incercat tot timpul sa am mare grija in a ma exprima tocmai pentru a nu se crede ca emit adevaruri universale... departe de mine acest lucru, foarte. sunt o persoana plina de defecte si am atata bun simt incat sa nu-mi permit sub  nici o forma sa critic pe altii sau sa fac misto de ei. cand spuneam "carcotasi", ma refeream la baietii aceia simpatici de pe prima tv care au un program fain in fiecare miercuri seara, dar nu cred ca i-am jignit daca i-am mentionat aici. si carcotas are pentru mine o conotatie placuta, simpatica mai curand; din multe puncte de vedere si eu sunt o carcotasa inraita. in rest, traim intr-o tara libera si fiecare intelege fericirea asa cum vrea. si o pune in practica asa cum vrea.

EUGENIA110:
   Se simte in aer miros de praf de pusca?! Relaxati-va, prieteni! Fiecare are dreptul sa creada in orice presupune el ca l-ar face fericit. Putem "sa combatem" si mai putin agresiv.
   PS. Multumim, Silviu, ca ne-ai destainuit, desi nu ti-a cerut nimeni, amanunte din activitatea care te face pe tine fericit; si un sfat:posteaza-le, te rog (amanuntele), la topicul despre sex.  >:(

maria171:
mie mi se pare ca mesajul lui silviu ar trebui cenzurat un pic
ce zici admin?
ce zici manfred?
gresesc?
poate

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă