Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (7/59) > >>

luciamanta:
Cum combatem stresul? In mai multe moduri: alergand desculti pe o pajiste în roua dimineţii, ascultand o melodie indragita, intalnindu-ne cu un vechi si bun prieten...  Cred ca orice stare de bine alunga stresul...Dar banii aduc fericirea? Care este suprema fericire?

silviu:

--- Citat din: luciamanta ---Dar banii aduc fericirea?
--- Terminare citat ---
daca-s multi, da!

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Luni, 31 Mai 2010, 11:18 ---
--- Citat din: luciamanta ---Dar banii aduc fericirea?
--- Terminare citat ---
daca-s multi, da!

--- Terminare citat ---
Silviu, imi pare rau ca nu ai venit la intalnirea de ieri, de la ora 15.00. Ai fi cunoscut oameni interesanti, f. placuti. O zi cu mult soare in suflet iti doresc!

luciamanta:
referitor acum la titlul temei: "Leac pentru stres?", fericirea este sigur un leac pentru stres. Exista o tendinta naturala spre fericire? Si daca exista o tendinta naturala spre fericire, putem exersa aceasta tendinta asa cum exersam o limba straina?

Ayouni:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 31 Mai 2010, 11:07 ---Care este suprema fericire?

--- Terminare citat ---

luciamanta, ce intrebare grea! am cunoscut starea aceasta de cateva ori ... cand esti asa de multumit cu momentul respectiv ca simti ca nu mai vrei nimic si nici nu mai ai nevoie de altceva. dar fiind vorba de o stare, trece.  cunoscand-o, o vei mai vrea si vei cauta in continuare.  poate fi ceva foarte simplu, ca fericirea pe care a tot cautat-o dr. faustus si pe care a gasit-o in cele din urma in ceva extrem de simplu. atunci a putut sa spuna clipei "verbleibe doch, du bist so schoen..." (opreste-te clipa, esti asa de frumoasa!).  a fost momentul cand a pierdut pariul cu mephistopheles si desi l-a pierdut acesta din urma nu a putut sa-si ia premiul.  va las pe voi sa descoperiti despre ce a fost vorba, sa faceti un pic de munca de cercetare, pentru ca merita intr-adevar.  de foarte multi ani eu fac asta, caut momentul in care sa-i pot spune clipei sa se opreasca cu adevarat, pana acum am avut doar false alarme si am trait intr-un permanent provizorat! sau poate ca acelea au fost clipele-clipa dar nu am stiut sa le vad.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă